Vizitator lucian76 Postat Septembrie 28, 2004 Partajează Postat Septembrie 28, 2004 Am un cititor de cartele sim gsm si nu am un soft care sa vada si sms de pe sim am acces numai la agenda poate sa ma ajute cineva Link spre comentariu
cniky Postat Septembrie 28, 2004 Partajează Postat Septembrie 28, 2004 ce model de cititor ai?! Link spre comentariu
Vizitator lucian76 Postat Octombrie 3, 2004 Partajează Postat Octombrie 3, 2004 mini lector S/N:mU 33-0003725 P/N: 110004386 Tested to comply with FCC Standards asta este tot ce scrie pe spate Link spre comentariu
cniky Postat Octombrie 7, 2004 Partajează Postat Octombrie 7, 2004 sincer "m-ai bagat in ceata" , habar n-am despre ce model de cititor vorbesti... :roll: Link spre comentariu
Kiusro Postat Decembrie 7, 2006 Partajează Postat Decembrie 7, 2006 O poza eventual, fabricantul, ca asa nici eu nu pot afla nimic despre el !!!Se conecteaza pe USB? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Decembrie 12, 2006 Partajează Postat Decembrie 12, 2006 dai un search pe google cu "sim card scanner" si o sa geseti o aplicatie frumoasa care iti ofera acces atat la agenda cat si la SMS. Am si eu un sim reader dat habar n-am ce firma este, nu scrie niciunde :smt089 Link spre comentariu
schnapy Postat Ianuarie 29, 2007 Partajează Postat Ianuarie 29, 2007 http://www.bit4id.com/English/download/index.htm Uite aici poate te ajuta cu ceva. Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 29, 2007 Partajează Postat Ianuarie 29, 2007 mini lector S/N:mU 33-0003725 P/N: 110004386 Tested to comply with FCC Standards asta este tot ce scrie pe spatenu e ăsta de-aici???http://www.itsglobal.it/Ecommerce/sched ... =110004386serial number ăla nu are mare relevanţă, dar dacă vrei certificare FCC se alocă un număr unic, asociat device-ului.adică P/N ăla!!! :goodman: Link spre comentariu
Kiusro Postat Mai 26, 2007 Partajează Postat Mai 26, 2007 Salutare, am si eu un card reader, si am instalat programul care a fost mentionat mai sus dar fara nici un rezultat, cum D-zeu poti folosi un hardware daca nici macar firmware-ul nu are scris pe el sau un cod, sa poti cauta un driver, ma poate ajuta cineva?am pus poze sa se vada, mai mult decat ca este albastru si are usb connection nu am ce sa zic despre el (sau poate am,intrebati-ma) Multumesc. Link spre comentariu
cniky Postat Mai 27, 2007 Partajează Postat Mai 27, 2007 o poza cu partea cealalta a cititorului pe interior se poate?! Link spre comentariu
one Postat Mai 27, 2007 Partajează Postat Mai 27, 2007 Cauta pe net driveri pentru "e-gate smart card reader", poate merge.Acestea sunt folosite pentru autentificare, nu pentru citire cartele sim, dar poate e ceva asemanator, la urma-urmei pinoutul este acelasi si functionarea asemanatoare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum