Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cititor sim gsm

Vizitator lucian76

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cniky

3

• Kiusro

3

• schnapy

1

• ghimpe--

1

Top autori în acest subiect

• 2 ani mai târziu...

dai un search pe google cu "sim card scanner" si o sa geseti o aplicatie frumoasa care iti ofera acces atat la agenda cat si la SMS. Am si eu un sim reader dat habar n-am ce firma este, nu scrie niciunde :smt089

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Salutare, am si eu un card reader, si am instalat programul care a fost mentionat mai sus dar fara nici un rezultat, cum D-zeu poti folosi un hardware daca nici macar firmware-ul nu are scris pe el sau un cod, sa poti cauta un driver, ma poate ajuta cineva?am pus poze sa se vada, mai mult decat ca este albastru si are usb connection nu am ce sa zic despre el (sau poate am,intrebati-ma) Multumesc.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

Cauta pe net driveri pentru "e-gate smart card reader", poate merge.Acestea sunt folosite pentru autentificare, nu pentru citire cartele sim, dar poate e ceva asemanator, la urma-urmei pinoutul este acelasi si functionarea asemanatoare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări