Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Realizare Amp 2sa1943 2sc5200

Postări Recomandate

• Răspunsuri 228
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Adaug la ce a spus dl. zal , sunt cei mai seriosi tranzistori drept dovada este fiabilitatea acestora deoarece sunt intalniti in majoritatea amp. vintage mai serioase si mai potente sau chiar capete de serie de la : PIONEER , DENON , YAMAHA , KENWOOD , MARANTZ , TECHNICS ECT. cemai amp. japoneze care eu zic ca au facut istorie . Ma intreb peste 20-30 de ani cu ce amp. vintage ne vom putea lauda atunci ca avem prin casa adica 5.1 , 6.1, 7.1 , 8.1 ect. care se defecteaza inainte de termen , cu care nu poti sa dai o petrecere ca te lasa cand iti este lumea mai draga cu binecunoscuta citez "owerload" :rade: sau "standby" :cry: forever ..................digitalizare la maxim ..............

Link spre comentariu

Eu personal n-as putea compara un amplificator 5.1, 7.1 cu amplificatoarele clasice (doua canale), pentru mine aceste ''cinspe mii de canale plus unu'' reprezinta niste mizerii, n-ai cum sa le numesti amplificatoarePana la urma ''actualele vintage'' vor ramane si pe viitor la fel de vintage ca se pare ca s-a cam renuntat sa se mai construiasca amplifuri ca alta data (exceptie fac probabil cele care se numesc hi-end care costa mult si sunt rare)Este parerea mea

Link spre comentariu

Mai nou se umplu vitrinele de sateliti in loc de bibelouri ca sa auda omu sunetu' mai surround, ce conteaza ca de fapt muzica este doar stereo, ce conteaza ca nu se vor auzi decat 2 din sateliti, conteaza ca ai cu ce, ca ai multe boxe in camera cu care sa te lauzi :ras:

Link spre comentariu

Mai nou se umplu vitrinele de sateliti in loc de bibelouri ca sa auda omu sunetu' mai surround, ce conteaza ca de fapt muzica este doar stereo, ce conteaza ca nu se vor auzi decat 2 din sateliti, conteaza ca ai cu ce, ca ai multe boxe in camera cu care sa te lauzi :ras:

E logica treaba asta...ce zice omul''cu cat mai multe cu atat mai bine''si chiar am intalnit pe unii care imi spuneau ca au cateva sute de W pe niste ''difuzoare'' de 7x7cm......Cu ce se poate lauda,in fata prietenilor ...Domne ''are'' multe boxe ,poti sa-l chemi la nunta ''ca s'aud tare de tot'' am fost la el si era sa darame casa....:rade: :rade: :d :85 Abia astept sa imi iau si eu un amplif 15.1,posibil pentru carcasa,restul.......
Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări