Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Realizare Amp 2sa1943 2sc5200

Postări Recomandate

• Răspunsuri 228
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu trebuie spart trz ca să afli cît de mare e aşchia de siliciu. Cu multimetrul pe poz ''diode/continuităţi'' verificaţi ce cădere de tensiune e pe joncţiuni, prin comparaţie cu trz cunoscuţi, de exemplu 2N3055 de pe vremuri. Cu cît indică mai puţin, cu atît e mai mare joncţiunea respectivă. Orientativ, trz de putere au între 450...550, trz în capsula TO220 550...600, trz în capsula TO126 peste 600, trz tip BC peste 700.

Link spre comentariu

Din pacate am avut 2 circuite necorodate bine cat un varf de ac in jurul prefinalului care s-au carbonizat singure printr-o scanteie mica :rade: Partea buna este ca amplificatorul functioneaza perfect....deocamdata.I-am reglat curentul la 25mA, si l-am conectat la o boxa si se aude curat.Momentan nu pot da volum mai tare, urmeaza maine sa ma joc putin cu el :dans:LE:Momentan l-am alimentat doar la +/- 40V.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări