Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Realizare Amp 2sa1943 2sc5200

Postări Recomandate

Vizitator robertino89

"dispozitivul" de filetat compus din tarod M3 si "cheia" de tarod

E o solutie simpla si principalul este ca te-a ajutat sa faci filetele. Dupa filetare exista riscul sa apara o proeminenta pe fata piesei in dreptul filetului, care se poate anula cu o usoara zencuire a gaurii filetate. Ai verificat planeitatea suprafetei dupa filetare, inainte de a monta tranzistoarele?
Una din metode a fost folosirea unei pile fine...am avut putine uniformitati,dar cu ceva chin si maini murdare a iesit bine
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 228
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ar incurca incarcarea condensatorului. Pe alimentarea principala nu vad nici un RC.Evident ca mai limitezi curentul de incarcare, dar ala se limiteaza cu 1ohm maxim, nu cu valori mari. Valorile mari ar merge cand se foloseste montajul fara dioda pentru a separa filtrajul de semnal mic de cel de putere.Niste simulari ar face lumina!

Link spre comentariu

Eu zic ca dioda aia inseriata e pusa ca etajele de semnal mic sa aiba tensiune mai mare decat finalul cand stingi amplificatorul si ca etajul final sa nu traga curent din condensatorul pentru semnal mic. Rezistenta inseriata cred ca are rolul de a netezi tensiunea de alimentare a etajelor de semnal mic, deci impreuna cu C formeaza un filtru mai ales daca acele etaje merg in clasa A.

Link spre comentariu
Vizitator robertino89

Schema pe care am prezentat-o a fost testata practic de catre un coleg de pe forum si merge impecabil(si urmeaza sa fie testata si de mine , dar din lipsa de traf nu se poate...inca)....teorie se poate face multa pe seama schemei dar din moment ce functioneaza inseamna ca acea rezistenta nu "incurca"

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări