Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Realizare Amp 2sa1943 2sc5200

Postări Recomandate

Am finali recuperati de la un amplituner magnum cu placa digitala dusa.FINALI: 2SA1943 X52SC5200 X5PREFINALI:2SA1837 X52SC4793 X52SD946B X5Ce schema imi recomandati sa fac cu ei? Daca reusesc sa o fac va fi prima mea statie pe tranzistori de putere :). Ca alimentare am 40v+/- si as vrea pe 8ohm :) pentru un wof. As folosi 3 chiar 4 tranzistori pe ramura restu de schimb :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 228
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 4 luni mai târziu...

Am pus electrolitici de 160V si pe cei nepolarizati toti sunt de 100V.Alte schimbari mai trebuiesc facute?

Pana la urma traful are 65Vcc dupa redresare, abia ieri mi-a ajuns si l-am masurat.

Nu inteleg totusi de ce se recomanda o tensiune de doar +/-36V in schema aia, chiar si la o singura pereche.

Cam in stadiul asta este deocamdata, am uitat sa fac rezistenta cu sarma dar o sa o fac.

Sunt cam mari unele piese, pentru ca asa am gasit.Din pacate nu am gasit pe nicaieri MPSA18 sau BC550C, si am pus BC550B.Vreau sa mai fac inca unul sa am 2 pentru sateliti, si unul in 4ohmi pentru bas.

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

Abia acum pe seara am reusit sa il termin.Pana la urma dupa tot ce mi-ati zis mi-a fost frica sa il mai alimentez la +/- 50V kitul cu o pereche, si l-am alimentat la traful tda`ului :rade:

Se aude chiar bine avand in vedere ca finalii sunt chinezarii de la miv...m.

Maine o sa il pun pe osciloscop + multimetru true rms, sa vedem cat scot din cei 33Vcc.

Cu o pereche cam ce voltaj credeti ca as putea sa ii dau maxim pentru 4-8ohmi?

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări