Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aparatura pe lampi

Dumitrache_S

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dumitrache_S

11

• walldemar

3

• feri.visky

2

• ciprivw

1

Functionabil? "Numai" sau "nu mai"? "foarte similar"? vai de noi

Este omeneste sa gresim dar .......................poate domnul a gresit una din taste, este bine sa ramanem totusi la electronica. :da :da :da Va salut cu respect
Link spre comentariu

Una e greseala alta e necunoasterea,si pana la urma inainte de electronica,fiecare ar fi trebuit sa invete sa scrie si sa vorbeasca corect...asemenea "corecturi" le vad utile nu numai pt cei vizati,pt ca din nefericire sunt destui carora le prind bine asemenea corecturi si poate intrand pe aici in afara de electronica afla si cum se pot exprima corect...

Link spre comentariu

Una e greseala alta e necunoasterea,si pana la urma inainte de electronica,fiecare ar fi trebuit sa invete sa scrie si sa vorbeasca corect...asemenea "corecturi" le vad utile nu numai pt cei vizati,pt ca din nefericire sunt destui carora le prind bine asemenea corecturi si poate intrand pe aici in afara de electronica afla si cum se pot exprima corect...

Cum spuneti dv. eu imi vad de electronica.Va salut cu respect
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Sau dupa cum se zice , suna un prieten ...

:jytuiyu :jytuiyu Pai..........sunt cam rari, si ce prieteni am eu nu au nici o treaba cu electronica.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări