Gizmo Postat Martie 21, 2006 Partajează Postat Martie 21, 2006 Sora mea lucreaza la o firma care se ocupa de congrese si conferinte. La sefa ei i s-a pus pata acuma pe boxe transparente, ca a vazut in nu stiu ce club din Sinaia. Acuma are ceva active de 300W DAS sau Behringer. Si bineinteles ca tot firmele astea le vrea si tot cam la aceeasi putere (nu e nevoie de bass). Stiti cumva cum pot sa gasesc asemenea boxe in incinta de plexiglass? (asa ii zice, nu) Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 21, 2006 Partajează Postat Martie 21, 2006 Salut,Le fac eu, da-mi detalii ce puteri vrea si forma preferata de "sefa" Link spre comentariu
Gizmo Postat Martie 21, 2006 Autor Partajează Postat Martie 21, 2006 am sa vorbesc sa vad daca e de acord cu optiunea "home made". le poti face si active? fara factura cade din prima... eliberezi sau nu? cautare ramane oricum valabila, cel putin pt. moment Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 21, 2006 Partajează Postat Martie 21, 2006 pot sa le fac cum vrea muschii sefei chiar triam daca are bani destui, iar in privinta calitatii homemade (NoName) nu cred ca poti baga nici o obiectie. Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Iunie 23, 2014 Partajează Postat Iunie 23, 2014 Guest_Vasile_ pot sa le fac cum vrea muschii sefei chiar triam daca are bani destui, iar in privinta calitatii homemade (NoName) nu cred ca poti baga nici o obiectie. Si nu poti sa montezi o eticheta cu firma care-i place? Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 23, 2014 Partajează Postat Iunie 23, 2014 Postul asta este vechi de 8 ani.A trecut ceva vreme de atunci. Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 sa montezi o eticheta cu firma care-i place Ideea e buna si daca tot se muta dintr-o incinta in alta, nici nu sintem departe de adevar. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum