adi37male Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Buna ziua , am si eu o problema si va rog mult sa ma ajutati in problema urmatoare . Am schimbat vechiul DVD_RW la un Laptop Amilo A1655G pt ca nu mai citea . Am cumparat un altul de ocazie , e adevarat, dar l-am probat cand l-am montat si era recunoscut de WIN ca New Hardware cand l-am pus la locul lui in Laptop. Apoi am incercat sa inscriptionez si un CD si a functionat ..Am vrut apoi sa-l fixez definitiv la locul lui , l-am scos din Laptop ca sa-i prind urechiusa din spate care tine surubul de fixare a DVD-ului de laptop si cand l-am introdus din nou in Laptop , NU L-A MAI VAZUT nici in BIOS nici in Device Manager ca in ex alturate. Am pus la loc DVD-ul vechi sa verific daca acesta e totusi detectat, dar nici pe acesta nu -l mai detecta .Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat , va rog mult , ca nu mai stiu ce sa fac ! Link spre comentariu
adi37male Postat Ianuarie 10, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Buna ziua , am si eu o problema si va rog mult sa ma ajutati in problema urmatoare . Am schimbat vechiul DVD_RW la un Laptop Amilo A1655G pt ca nu mai citea . Am cumparat un altul de ocazie , e adevarat, dar l-am probat cand l-am montat si era recunoscut de WIN ca New Hardware cand l-am pus la locul lui in Laptop. Apoi am incercat sa inscriptionez si un CD si a functionat ..Am vrut apoi sa-l fixez definitiv la locul lui , l-am scos din Laptop ca sa-i prind urechiusa din spate care tine surubul de fixare a DVD-ului de laptop si cand l-am introdus din nou in Laptop , NU L-A MAI VAZUT nici in BIOS nici in Device Manager ca in ex alturate. Am pus la loc DVD-ul vechi sa verific daca acesta e totusi detectat, dar nici pe acesta nu -l mai detecta .Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat , va rog mult , ca nu mai stiu ce sa fac ! Am rezolvat problema,,, AM impins mai tare DVD-ul in locasul lui si acum este vazut peste tot . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum