Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DVD-RW nedetectat nici in BIOS, nici in WIN XP

adi37male

Postări Recomandate

Buna ziua , am si eu o problema si va rog mult sa ma ajutati in problema urmatoare .

Am schimbat vechiul DVD_RW la un Laptop Amilo A1655G pt ca nu mai citea .

Am cumparat un altul de ocazie , e adevarat, dar l-am probat cand l-am montat si

era recunoscut de WIN ca New Hardware cand l-am pus la locul lui in Laptop. Apoi

am incercat sa inscriptionez si un CD si a functionat ..Am vrut apoi sa-l fixez

definitiv la locul lui , l-am scos din Laptop ca sa-i prind urechiusa din spate care tine surubul de

fixare a DVD-ului de laptop si cand l-am introdus din nou in Laptop , NU L-A MAI VAZUT

nici in BIOS nici in Device Manager ca in ex alturate. Am pus la loc DVD-ul vechi sa verific daca

acesta e totusi detectat, dar nici pe acesta nu -l mai detecta .Daca ma poate ajuta cineva

cu un sfat , va rog mult , ca nu mai stiu ce sa fac !

post-61478-139829367205_thumb.jpg

post-61478-139829367227_thumb.jpg

post-61478-139829367249_thumb.jpg

post-61478-139829367491_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi37male

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Buna ziua , am si eu o problema si va rog mult sa ma ajutati in problema urmatoare .

Am schimbat vechiul DVD_RW la un Laptop Amilo A1655G pt ca nu mai citea .

Am cumparat un altul de ocazie , e adevarat, dar l-am probat cand l-am montat si

era recunoscut de WIN ca New Hardware cand l-am pus la locul lui in Laptop. Apoi

am incercat sa inscriptionez si un CD si a functionat ..Am vrut apoi sa-l fixez

definitiv la locul lui , l-am scos din Laptop ca sa-i prind urechiusa din spate care tine surubul de

fixare a DVD-ului de laptop si cand l-am introdus din nou in Laptop , NU L-A MAI VAZUT

nici in BIOS nici in Device Manager ca in ex alturate. Am pus la loc DVD-ul vechi sa verific daca

acesta e totusi detectat, dar nici pe acesta nu -l mai detecta .Daca ma poate ajuta cineva

cu un sfat , va rog mult , ca nu mai stiu ce sa fac !

Am rezolvat problema,,,

AM impins mai tare DVD-ul in locasul lui si acum este vazut peste tot .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări