Vizitator Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Fiind sursist sant putin(mult) invidios pe asemenea puteri,dar in rest eu nu astept neaparat niste explicatii.Am vazut insa pozele cu conzii si mi-am amintit ca au la magazinul de pe strada paralela cu Maica D. si RK si TM iar la acestia din urma scrie ca sant low-esr.Si ma intrebam daca la o sursa in comutatie cei TM nu ar da rezultate mai bune Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Posibil sa existe si sigur exista si mai buni decit aceia, insa am 250 buc cumparati, si trebuiesc valorificati...De 2 ani de cind ma joc cu acel SMPS in diversele stadii ale lui, nu am avut nici o problema cu electroliticii aia. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Inainte de somn, am testat un pic modulul de PWM+Softstart+Delay+Trafo Thermal Protection, sa vedem ce si cum.De remarcat Rise time si Fall time, cu valori deosebite. http://www.youtube.com/watch?v=vC80h2WIeQY&feature=youtu.be Link spre comentariu
George Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Astept sa vedem si traful bobinat cu Litz Wire din ala gros. Link spre comentariu
mitidj2008 Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 LecoLecoLeco Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Nu te supara,dar care e scopul acestui mesaj? Link spre comentariu
mitidj2008 Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Stiu de la leco a ar trebui sa faca testu. Cu sursa azi. Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Vezi,parca e deja altceva Link spre comentariu
Luca Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Leco la ce pret va fi un SMPS ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Prefer sa nu discutam aici de preturi.La momentul potrivit, vor aparea pe threadul de vinzari. Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Placa are dimensiuni impresionante 310mm/190mmPfoaaa... si eu care credeam ca una din avantajele unei surse SMPS este tocmai dimensiunea redusa in comparatie cu alte trafuri cu tole sau toroidaleOricum, felicitari, pare interesant Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Pai asa si eUn traf + condensatori de 5kW crezi ca sunt mai mici? Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Da, asa e ai dreptate !Totusi, unde e nevoie de atatia kw? Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Amplificatoare de putere mare, pt sonorizari! Link spre comentariu
Luca Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Foarte posibil sa pregateasca Leco un asemena amplificator pe viitor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum