Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Leco SMPS se apropie de final.

Vizitator

Postări Recomandate

Smilex, apreciez oamenii care nu tin cont de preturi, cind este vorba despre o realizare.Nu sint S(z)NOB, insa niciodata, nu pot ajunge la un rezultat cu, componente indoielnice, si nu vreau sa devolt subiectul componentelor ieftine.Multumesc pentru discretie.Treaba este ca PCB-ul a fost facut standard, insa modificarile ulterioare de componente, imi apartin.Nu ma deranjeaza sa vad un montaj BRUT, la care apare o X componenta pusa ad-hoc pe PCB sau 2 componente "dublate" cum se faceau acum 60-70 ani, pe reglete de montaj, vezi TV Rusesti, sau sculelel AKAI, unde gaseai componente puse pe placa, cu varnisuri din fibra de sticla, impregnata in diverse rasini, in puncte strategice.Respect tuturor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 194
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mitidj2008

17

• hpavictor

15

• Dr.L

14

• George

9

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu vreau sa se ajunga la cum a fost threadul cu modulele Leco.

A inceput! :)))Tocmai asta vrei Leco... Poate nu vrei, dar cu siguranta vrei :))) Stiu, par absurd, dar te rog sa ma crezi ca atunci cand am citit posturile de mai sus mi-au venit instant in minte cuvintele lui Florin Caninescu: Oaia e oaie da-o in mortii masii de oaie...Imi pare atat de rau ca nu pot gasi pe "iutub" acea secventa din emisiune... Pur si simplu epic...Nu am nimic cu tine si stii bine acest lucru, dar nu pot sa nu ma exprim :)Chiar daca invalui c@catul in mister, el tot c@cat ramane, mai rau e cand in loc de c@cat este vorba de un SMPS foarte interesant care cu timpul, din cauza misterului, devine [email protected] nostru a pus o simpla intrebare, o intrebare al carui raspuns putea sa-ti fie in avantaj, dar numai daca raspunsul era aplicat si nu invaluit in mister sau exagerat intr-un mod in care evidentiezi o importanta doza de infatuare...Raspunsuri precum "Acolo este un mic (mare) secret al SMPS-ului resonant." si "Acei condensatori sint mai deosebiti", pur si simplu racaie Leco...Condensatorul e condensator da-l in mortii masii de condensator... Punerea in paralel a doi capacitori nu-i fac mai deosebiti :))Doi capacitori se pun in paralel, in aceasta aplicatie, atunci cand nu ai loc pe PCB, dar si pentru a suporta un curent mai mare... In acest caz aplicandu-se ambele variante...Abia astept sa vorbesc maine cu Victor si sa formulam impreuna un post "a la Leco :)" in care sa saltam in slavi AE-150S, acest modul avand pe intrare 6 condensatori in paralel si in reactie 9 capacitori in paralel... Atat de special, dar sa fie clar: Secretul e secret si nu vom dezvalui niciodata motivul pentru care am recurs la aceasta metoda de conectare :PPPPPPPPP
Link spre comentariu

Dai un ban , dar stai in fata dacă contează calitatea . De când cu chinezii , nimeni nu mai dorește calitate , contează sa fie doar " low cost " si o data cu educarea prostimii ca nu exista si alta oferta decât cea chinezeasca...aproape nimeni nu mai vorbește de calitate !

Link spre comentariu

Sper sa nu fiu SNOB, insa in ceea ce ma priveste, calitatea este ESENTIALA, ca intotdeauna.Nu ma intereseaza nimic, decit "CLIENTUL" sa fie multumit, insa din pacate, asta COSTA.Nu va spun citi bani a COSTAT totul.dar, rezultatele vor fi pe MASURA>Si NU laud.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări