Vizitator Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Smilex, apreciez oamenii care nu tin cont de preturi, cind este vorba despre o realizare.Nu sint S(z)NOB, insa niciodata, nu pot ajunge la un rezultat cu, componente indoielnice, si nu vreau sa devolt subiectul componentelor ieftine.Multumesc pentru discretie.Treaba este ca PCB-ul a fost facut standard, insa modificarile ulterioare de componente, imi apartin.Nu ma deranjeaza sa vad un montaj BRUT, la care apare o X componenta pusa ad-hoc pe PCB sau 2 componente "dublate" cum se faceau acum 60-70 ani, pe reglete de montaj, vezi TV Rusesti, sau sculelel AKAI, unde gaseai componente puse pe placa, cu varnisuri din fibra de sticla, impregnata in diverse rasini, in puncte strategice.Respect tuturor. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Nu vreau sa se ajunga la cum a fost threadul cu modulele Leco.A inceput! ))Tocmai asta vrei Leco... Poate nu vrei, dar cu siguranta vrei )) Stiu, par absurd, dar te rog sa ma crezi ca atunci cand am citit posturile de mai sus mi-au venit instant in minte cuvintele lui Florin Caninescu: Oaia e oaie da-o in mortii masii de oaie...Imi pare atat de rau ca nu pot gasi pe "iutub" acea secventa din emisiune... Pur si simplu epic...Nu am nimic cu tine si stii bine acest lucru, dar nu pot sa nu ma exprim :)Chiar daca invalui c@catul in mister, el tot c@cat ramane, mai rau e cand in loc de c@cat este vorba de un SMPS foarte interesant care cu timpul, din cauza misterului, devine [email protected] nostru a pus o simpla intrebare, o intrebare al carui raspuns putea sa-ti fie in avantaj, dar numai daca raspunsul era aplicat si nu invaluit in mister sau exagerat intr-un mod in care evidentiezi o importanta doza de infatuare...Raspunsuri precum "Acolo este un mic (mare) secret al SMPS-ului resonant." si "Acei condensatori sint mai deosebiti", pur si simplu racaie Leco...Condensatorul e condensator da-l in mortii masii de condensator... Punerea in paralel a doi capacitori nu-i fac mai deosebiti )Doi capacitori se pun in paralel, in aceasta aplicatie, atunci cand nu ai loc pe PCB, dar si pentru a suporta un curent mai mare... In acest caz aplicandu-se ambele variante...Abia astept sa vorbesc maine cu Victor si sa formulam impreuna un post "a la Leco :)" in care sa saltam in slavi AE-150S, acest modul avand pe intrare 6 condensatori in paralel si in reactie 9 capacitori in paralel... Atat de special, dar sa fie clar: Secretul e secret si nu vom dezvalui niciodata motivul pentru care am recurs la aceasta metoda de conectare :PPPPPPPPP Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Au apărut noutati ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Nu inca, au fost 2 mici greseli de proiectare, 1, capacitor omis si 2,ceva pus pe dos, insa sint chestii minore.Sper ca miine seara sa pot face o proba. Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Sper ca va fi gata in curand...va fi posibila o auditie comparativa intre un SMPS Made by Leco si un trafo chior , toroidal ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Evident, am un traf de 2x88Vca la 2,8Kva (+/- 115-120Vcc), dar deocamdata sa definitivez o sursa... Stilul meu de lucru eete diferit de al altora... Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Totul devine o provocare impinsa la extrem ...Așteptăm noi poze si detalii cu SMPS-ul Made by Leco ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Dar si costisitoare... Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Dai un ban , dar stai in fata dacă contează calitatea . De când cu chinezii , nimeni nu mai dorește calitate , contează sa fie doar " low cost " si o data cu educarea prostimii ca nu exista si alta oferta decât cea chinezeasca...aproape nimeni nu mai vorbește de calitate ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Sper sa nu fiu SNOB, insa in ceea ce ma priveste, calitatea este ESENTIALA, ca intotdeauna.Nu ma intereseaza nimic, decit "CLIENTUL" sa fie multumit, insa din pacate, asta COSTA.Nu va spun citi bani a COSTAT totul.dar, rezultatele vor fi pe MASURA>Si NU laud. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Condensatorii 1000/100v RK sant pt iesirea sursei in comutatie? Link spre comentariu
mitidj2008 Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Condensatorii 1000/100v RK sant pt iesirea sursei in comutatie? da. inseriati pe main si la o iesire AUXILIARA ce nu intrece 90Vcc Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Intrebarea era pt Drumul Taberei nu pt Italia Link spre comentariu
mitidj2008 Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Intrebarea era pt Drumul Taberei nu pt ItaliaMai de graba de pe drumu taberei si sa primit sin italia. Asta pentru ca am vorbit cu Leco. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Fiind 2 versiuni de surse, explicatiile le veti primi la momentul potrivit, cu toate detaliile si caracteristicile sursei. Da, toti acei capacitori sint in secundare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum