hpavictor Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 Anunt important :Leco se va ocupa incepand cu saptamana viitoare de SMPS deoarece sambata ( 06.10.2012 ) noapte va fi ginere dar si DJ la propria lui nunta !Sa speram ca a primit PCB-urile de la @sorteh pentru mult asteptatele SMPS-uri made by Leco . Leco , iti uram casa de piatra si tot ce iti doresti de bine , cat mai multe realizari in viata asta si desigur un Leco mai mic :wav: , care sa se ocupe si el de SMPS-uri si amplificatoare Pro ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 5, 2012 Partajează Postat Octombrie 5, 2012 PCB vor veni sapt viitoare, nu am avut timp sa intocmesc lista de piese sa o trimit lui Sorin.Curind voi face si asta, insa intii sa "ma linistesc"... Multumesc de urale! Link spre comentariu
mitidj2008 Postat Octombrie 7, 2012 Partajează Postat Octombrie 7, 2012 casa de piatra Link spre comentariu
Putz Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Ce mai face sursa ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Aseara am vazut placile (ieri au ajuns).Nu pot spune decit AMAZING!Zilele astea ma apuc sa plantez una. Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Daca ai timp pune niste poze la rezolutie mai buna cu o placa de SMPS Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Nu vor fi poze prea "detaliate", oricum de clonat va fi foarte greu... 3 samples, asa de incintare de ochi, prototipul de 5000W. Multumiri lui Stosor (SORIN) pentru proiectarea si aranjarea pieselor pe PCB. Link spre comentariu
mitidj2008 Postat Octombrie 14, 2012 Partajează Postat Octombrie 14, 2012 Nimic de spus. va fii Viitoarea mea achizitie de la LECO!!! FELICITARI!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Miine am sa mai lucrez la o sursa, poate reusesc sa o si pun in functiune...Lipsesc citeva componente doar... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Cam asa arata radiatorul (utilat complet) si placa, pentru versiunea de 5000W: Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Radiatorul e comun atât cu tranzistorii finali cât şi cu diodele din secundar? Link spre comentariu
lorik199 Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Radiatorul e comun atât cu tranzistorii finali cât şi cu diodele din secundar?Nu este evident? Link spre comentariu
Putz Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Pai da....e si puntea din primar acolo. Foarte bine gandit PCB. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Eu mă gândeam la probleme de electrosecuritare. Dar presupun că vor fi bine izolate componentele faţă de radiator. Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 N-ar fi rau ca radiatorul sa fie un pic intrerupt la granita dintre cele 2 zoneChiar daca piesele sunt izolate,in f putine surse au radiatorul comun.In rest,felicitari si asteptam testele Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum