Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Leco SMPS se apropie de final.

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator mariuscm2000

Salutare la toata lumea.Si pana la urma un pret cam cand o sa apara? Si cate bucati ai spus ca ai? Din poze se vad destul de putine. Sper sa ma numar printre cei norocosi care vor avea o astfel de bijuterie. Sanatate fratilor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 194
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mitidj2008

17

• hpavictor

15

• Dr.L

14

• George

9

Top autori în acest subiect

Imagini postate

prefer traf oricum schema nu ma intereseaza ca nu am incredere in surse in comutatie pe mine ma interesa amplificatorul la care am poza pieselor si de la ampliful alimentat la + - 56 vcc si de la ultimul modul vandut recent {daca vreti vi le pun sa le vedeti :rade: }

Pune , sa ne amuzam, si totodata pune si rezultate cu clona ta, sintem curiosi!

Si mai spune-ne, de ce cu tensiune peste +/- 95Vcc functioneaza PROST (evident NUMAI la tine, si poate si la altii care vor incerca)!

Indiferent de finalii folositi!

Poate pui o schema completa, actualizata miine, in care se include si limmiter-ul, si comanda on (etaje fata) intirziiata, ba, si tensiunile de polarizare in diverse puncte.

Nu uita de valoarea si de histerezisul termisorului folosit in superdioda!

Si poate explici de ce montajul respectiv, functioneaza bine si cu bias de doar citiva miliamperi, evident tot la unii! icon_jook

Salutare la toata lumea.

Si pana la urma un pret cam cand o sa apara? Si cate bucati ai spus ca ai? Din poze se vad destul de putine. Sper sa ma numar printre cei norocosi care vor avea o astfel de bijuterie.

Sanatate fratilor.

Daca nu ma insel, tu ai luat de la mine 4 module complete, nu?

Pentru tine, REZERV o sursa mai mare de 4 Kw.

Discutam pe PM restul.

Astazi-miine, sper sa fie la rubrica vinzari, sint 28 buc, din care 1 deja s-a dat, 2 sint rezervate si 6 le opresc eu.

Deci cam 19 disponibile.

Link spre comentariu

Felicitari si din partea mea!Totusi mp3-urile sunt mai putin ''basoase".Oricum este o performanta cat de putin scade in sarcina. Am vazut si celelate teste.Spor la vanzari si toate cele bune!Mircea.

Te contrazic un pic aiciDaca faci mp3-uri din disc original si la bitrate maxim 320kbps au vână căcălăuSigur nu le putem compara cu trackul original, dar se aud foarte acceptabilScuze de off topic
Link spre comentariu

Am niste Mp3, facute din CD si suna de innnnnnnnebunesti.

Daca ai un codec bun, si soft adecvat, nu prea simti diferenta intre .Mp3 si .wav la 320 Kb/sec.

Ca sa arat si sa sustin cele spuse , v-am pus o melodie in 3 versiuni, de pe un cd ORIGINAL, licentiat EMI Canada;prima este .wav ,deci direct rip de pe cd, a doua este un Mp3 facut la 320Kb/sec, si a 3-a este un Mp3,facut la 128Kb/sec, unde abia la versiunea de 128Kb/sec, cine are ureche sesizeaza diferente la partea superioara audio,peste 12-14Khz.

Posted Image

FISIER.WAV, cd rip:

http://www.megafileupload.com/en/file/3 ... --wav.html

FISIER.Mp3 la 320Kb/sec:

http://www.megafileupload.com/en/file/3 ... --mp3.html

FISIER.Mp3 la 128Kb/sec:

http://www.megafileupload.com/en/file/3 ... --mp3.html

A, daca playerul de Mp3, este o puscarie cu un DAC de rahat, este altceva, insa in general la conversia de compresie Mp3, la oriciti Kb/sec se face compresia, bass-ul NU se pierde, compresia se face in partea superioara audio!

Trebuie sa asteptati 15 sec ca sa plece link-ul de download.

Sa imi spuneti daca va place cum suna piesa, acustic calitiativ, ma refer, desi nu este o piesa rea...

Poate fi folosita la testarea unor scule audio, in special in partea superioara audio, peste 14Khz, sint niste inalte DEMENTIALE acolo, si o medie foarte curata.

Link spre comentariu

Se aude bestial, inaltele alea sunt foarte detaliateSi eu stiam ca la compresie partea de frecvente joase nu sunt afectate ci partea de inalte unde de fapt acolo e de preferat sa nu se comprime deloc sau foarte putin ca sa nu se introduca artefacte

Link spre comentariu

Majoritatea timpului se vorbeste despre sursa de semnal ca fiind PC-ul din dotare, situatie in care este de la sine inteles ca se detine un pachet de codecuri cel putin decent, ar fi absurd sa te multumesti cu porcarii cand circula atatea variante si versiuni care de care mai sofisticate. Si tot la PC daca amintim de soft atunci evident vorbim despre player-ul in sine si acesta face tot ce face doar cu ajutorul codecurilor... in atare situatie calitatea sunetului este mult mai sesizabil influentata de catre placa audio, si aici se poate spune ca este valabil pentru orice tip de player, daca amplificatorul este un banal de TDA atunci nu poti avea pretentii... in fine in alta ordine de idei referitor la compresie, orice format audio este extras de pe CD nu doar wav-ul, atunci cand spatiul nu este o problema extragi melodiile in format wav care ofera o calitate mai buna a sunetului la o compresie mult mai redusa, daca insa se doreste economie de spatiu se alege la extragerea melodiilor format mp3 care are un grad de compresie mult mai mare dar cu pretul sacrificarii intr-o oarecare masura a inaltelor, asta la bitrate de pe la 80-96 pana pe la 256, deoarece sub acele limite si banda inferioara este afectata evident ( stiu bine ce vorbesc, de multi ani ma ocup cu mixuri/promo/jingle, etc ) iar peste 256 ma indoiesc temeinic ca cineva poate sesiza diferente evidente urechiometric intre mp3 si wav, urechea umana nu-i suficient de sensibila la spectrul superior audio.

Link spre comentariu

Marian, brutul de pe cd audio, CDA, este wav, este singurul format NECOMPRIMAT.

Nu poti extrage de pe cd , DIRECT in format Mp3, sau alte formate comprimate.

Intii se extrage .wav(brut) si apoi se converteste, in diverse compresii de format.

FLAC este cel mai apropiat de Wav, avind cea mai mica rata de compresie.

Eu personal folosesc audiograbber ca soft si Lame Mp3 codec 3.96.

Totul este FLAWLESS, dupa CUM ATI ASCULTAT.

Totodata luati si versiunile comprimate la 320K si 128K, ca sa puteti face "diferenta" urechiometrica.

In oricare caz, recomand tweetere ribbon si amplificator cu minim 50v/uSec viteza de raspuns, pentru satisfactie la ureche.

Link spre comentariu

Nu poti extrage de pe cd , DIRECT in format Mp3, sau alte formate comprimate...

Sunt primul care recunoaste ca am multe de invatat in domeniul de comutatie in special ( fiind interesat in mod deosebit de el ) in schimb cand vine vorba de mixaje audio situatia se schimba radical.
Link spre comentariu

Marian, uf, brutul extras este .Wav, adica Wave Audio, care este uncompressed audio format la 1411Kb/sec, adica REPET, brut.

Faptul ca iti arata tie acolo ca poti salva, si in alte formate este foarte ok, insa acel format apare pe hard disc DUPA ce brutul (.wav) a fost convertit in .mp3 (comprimat).

Ti-am pus un printscreen relevant, vezi ca si la tine , brutul, este aratat ca Wav.

Posted Image

Dupa cum observi la optiunea direct ripping, exista si cuvintul ENCODE .

Deci ca sa fie inteles de la sine, se ripuieste BRUT in formatul .wav (uncompressed audio), dupa care softul transforma in formatul ales.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări