Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Leco SMPS se apropie de final.

Vizitator

Postări Recomandate

Despre pret sper sa reusesc sa-l definitivez zilele urmatoare, cind voi reusi sa gasesc exact valorile maximale pentru acest SMPS in ceea ce priveste puterea, aici urmind sa vad exact ce componente voi folosi.Keep close, la momentul potrivit, vor aparea la rubrica vinzari, multumesc pentru intelegere.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 194
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mitidj2008

17

• hpavictor

15

• Dr.L

14

• George

9

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am realizat astazi o sursa completa la +/- 95Vcc pe partea de forta (in gol) , am pus un modul Leco pe 4 ohm si am dat in gusa.

Modulul (fiind singurul ramas) se va bucura de el, userul memberlist.php?mode=viewprofile&u=65773

pentru acest proiect:

viewtopic.php?f=33&t=133835

Comparativ cu o sursa liniara cu traf toroidal, pe SMPS este mai mult KICK, se simte chiar bine.

Alimentarea la Pmax, nu a scazut sub +/- 93Vcc, pe program muzical INTENS, cu mult bass.

Sper ca de saptamina viitoare sa pot deja sa scot sursele pe piata.

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
Vizitator angelin_oaie

Sincere felicitari...pentru tot ceea ce faci...

kitul arata foarte bine suna foarte bine...chiar imi parea rau daca il ratam!!!!

am ramas uimit la probe....de cat de bine si tare se aude...(ma gandeam numai la vecini) :da

foarte frumos si stabil si acel SMPS...

astept cu nerabdare si acel SMPS sa dea de papa la kit :rade:

Link spre comentariu

Pai cica sursa ta ar fi aproape gata, mai am miine sa ii reglez protectia la supracurent, si ramine sa vi sa o iei, urmind ca saptamina viitoare in functie de programul meu si evident dupa ce faci asamblarea mecanica, sa vi sa facem conexiunile si sa punem boxa in functiune.

Sursa va oferi o tensiune simetrica de +/- 100Vcc in gol, si nu va scadea sub +/- 93Vcc incarcata cu 1500W, la alimentarea de 225Vca, o tensiune stabilizata de 12Vcc pt ventilator si o tensiune de +10V stabilizat, penntru montajul boxei pe care vrei sa il pastrezi.

Citeva poze:

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Filmuletul de prezentare si testul:

http://www.youtube.com/watch?v=Cf1VPQ2a ... e=youtu.be

De saptamina viitoare, sursele vor aparea la threadul de vinzari.

Toate detaliile (tensiuni oferite, puterea oferita si pretul ) vor fi acolo.

Link spre comentariu
Vizitator angelin_oaie

tare sursaa...deci este chiar gata....abia astept sa dau cu puternica astaa :aplauze poate ma supar si imi iau difuri k ale tale saptamana viitoare...suna bestiall :freaza:

Link spre comentariu

Felicitari si din partea mea!Totusi mp3-urile sunt mai putin ''basoase".Oricum este o performanta cat de putin scade in sarcina. Am vazut si celelate teste.Spor la vanzari si toate cele bune!Mircea.

Link spre comentariu

prefer traf oricum schema nu ma intereseaza ca nu am incredere in surse in comutatie pe mine ma interesa amplificatorul la care am poza pieselor si de la ampliful alimentat la + - 56 vcc si de la ultimul modul vandut recent {daca vreti vi le pun sa le vedeti :rade: }

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări