Vizitator tek1n Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 am nevoie de ajutor va rog ... am nevoie de un referat despre un microcontroler de la intel sau atmel ...de peste 8 pagini .... un microcontroler gen 80C196 adik un MCS-96 ....sau altele ... si de la atmel ... ma ajuta cineva ?? Link spre comentariu
Vizitator tek1n Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 am nevoie de ajutor va rog ... am nevoie de un referat despre un microcontroler de la intel sau atmel ...de peste 8 pagini .... un microcontroler gen 80C196 adik un MCS-96 ....sau altele ... si de la atmel ... ma ajuta cineva ??va rog ... Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 dar macar ai cautat in pagina catalog a producatorului?Alege un microporc...si cauta pe google dupa "datasheet" incearca sa citesti un pic ce scrie acolo...si dupa asta daca ai ceva intrebari cred ca colegii o sa-ti respunda ....PS: nu confunda elforum cu scrib sau alte tampenii...nimeni nu-ti face tema (lipsa timp) Link spre comentariu
Vizitator tek1n Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Eu nu vreau sa`mi faci tu tema....doar un link cel mult sau sa`mi spui un microcontroler ushor de gasit ..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum