Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut dump Wirpool FL 5085

gymy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gymy

2

• euvasile

2

• adrianvmx

1

• laur_12

1

Top autori în acest subiect

• 8 luni mai târziu...
  • 8 luni mai târziu...

Cum ai ajuns la concluzia ca trebuie rescris softul? Eu va pot face rost dupa cum s-a vazut, dar de acum inainte pana nu ma convingeti ca va trebuie cu adevarat nu mai postez nici un dump.Cine vrea damp sa vina cu toate explicatiile necesare.Probleme de soft sunt fff rare sau chiar deloc, eu am intalit una singura de cand ma ocup cu asa ceva si la aceea a umblat cineva rescriind alt dump fata de cel original, cautati sa rezolvati celelalte probleme pana la rescrierea softului.

Link spre comentariu

Cum ai ajuns la concluzia ca trebuie rescris softul? Eu va pot face rost dupa cum s-a vazut, dar de acum inainte pana nu ma convingeti ca va trebuie cu adevarat nu mai postez nici un dump.Cine vrea damp sa vina cu toate explicatiile necesare.Probleme de soft sunt fff rare sau chiar deloc, eu am intalit una singura de cand ma ocup cu asa ceva si la aceea a umblat cineva rescriind alt dump fata de cel original, cautati sa rezolvati celelalte probleme pana la rescrierea softului.

foarte adevarat !!din cate placi electronice am reparat la casnice numai la un frigider am intalnit o mem def si asta ca a fost traznit se pare :nas:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări