Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor achizitionare aparat foto

Vizitator Ionis

Postări Recomandate

Vizitator Ionis

Buna ziua,Intrucat am ramas fara aparat foto deoarece nu am avut suficienta grija de el si l-am scapat, sunt nevoita sa cumpar altul. Dupa ce am studiat numeroasele oferte am selectat cateva aparate care au proprietati similare, insa nu stiu care dintre el este "the one":)Modelele pe care le am in vedere sunt:Aparat foto digital Nikon S3100Aparat foto digital Sony W520Aparat foto digital Fuji JX370 Aparat foto digital Olympus VG-130Mentionez ca toate acesste aparate au acelasi pret si imi este f greu sa ma hotarasc. La un moment dat am hotarat sa-mi iau un Nikon S3100, insa cand am ajuns la magazin Fuji mi-a luat ochii(chiar si pozele care le-am facut in magazin mi s-au parut mai clare decat cele facute cu Nikon-ul), iar vanzatoarea imi recomanda tot Fuji JX370, asa ca m-am intors acasa fara nici unul, insa hotarata sa cer parerea unor oameni care stiu mai multe decat mine, asa ca astept raspunsul dvs, pt a lua o hotarare fara regrete.....Sa stiti ca orice argument este binevenit!!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nicul

3

• almarghi

3

• Ticu

2

• devdas_india

2

Top autori în acest subiect

Vizitator ALMAR

Din cate se vede, iti trebuie un aparat compact. Cred ca cele mai importante criterii ar trebui sa fie Zoom-ul optic si bateria. E important sa ai tot timpul baterii la indemana. De aia eu as alege unul cu baterii obisnuite, ca indiferent de situatie sa poti face poza.In priviinta imaginii ar trebui sa citesti multe forumuri. Eu am constatat pe propria piele ca la capitolul sensibilitate fara zgomot, cel mai bine sta Nikon, dar la reproducerea culorii se pare ca Canon e imbatabil, mai ales cu procesoare de la "digic 3" in sus...

Link spre comentariu
Vizitator Ionis

Am observat ca nu se poate accesa...Despre aparatele de mai jos este vb(le bifezi si ai o optiune "compara cu alte produse"); dupa ce le dai bifa le dai compara si apar in functie de proprietati.... Multumesc mult pt bunavointa...Aparat foto digital Nikon S3100Aparat foto digital Sony W520Aparat foto digital Fuji JX370 Aparat foto digital Olympus VG-130

Link spre comentariu

Olympus NU pt ca nu are sensibilitate. Diferenta intre 1600 si 3200 e mare.

Sony filmeaza prost de tot ca ma si mir. Sa nu fie o gresala in caracteristici...

Nikon-ul pare sa nu aiba zoom digital.

Ar trebui sa ramana FUJI, dar nu prea imi vine. Daca ar fi pentru mine, as alege Nikon.

Uita-te si aici: http://www.photographyblog.com/reviews/

Dau si ei destule sfaturi

Link spre comentariu

iti recomand Aparat foto digital Fuji JX370ca sa iti dai seama ca aparatul e bun incearca sa faci o poza noaptea cu blitul ,daca poza ese prea iluminata si nu se intelege nimic e nasol ,nu conteaza cati mega are

Link spre comentariu
Vizitator Ionis

Eu am facut o poza cu Fuji in magazin, insa era f multa lumina. Cand voi merge din nou, voi incerca sa fac o poza pe intuneric, pt a vedea calitatea aparatului,,,, Oricum, mie mi-a ramas in minte Fuji....

iti recomand Aparat foto digital Fuji JX370ca sa iti dai seama ca aparatul e bun incearca sa faci o poza noaptea cu blitul ,daca poza ese prea iluminata si nu se intelege nimic e nasol ,nu conteaza cati mega are

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări