Vizitator mak222mak Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Salut,Stie cineva ce antena imi trebuie pentru a receptiona canalele TV analogice terestre in Bucuresti intr-un bloc la et 3? Pe ce canale se emite? O schema ?Multumesc, Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 pro-tv=canal 31rom1=c34realitate=c42???rom2=c52 sau 54ant1=c57nu conteaza numai antena ci si vizibilitatea fata de emitator,ele fiind in locatii diferiteREVIN:luati un receptor digital si veti prinde parca 7 canale fara purici,din acelasi emitator Link spre comentariu
Vizitator mak222mak Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Am un TV tuner digital terestru la calculator si sunt probleme de semnal, si am impresia ca nu sunt mereu free. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 am un coleg cu astfel de receptor,nu l-am auzit plangandu-se pana acumpoate vorbesc asta seara cu el Link spre comentariu
filypvas Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Bucurestiul este mare depinde unde locuiesti in Buc ...... Mai multe aveti aici .... http://www.euractiv.ro/uniunea-european ... -2012.html Link spre comentariu
Vizitator mak222mak Postat Ianuarie 20, 2012 Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 Am achizitionat si eu unul, ce antena trebuie ?. Am o antenuta mica de la un TV tuner USB dar trebuie sa ma plimb cu ea prin casa in functie de canal. O schema de antena care sa prinda toate canalele fara sa ma plimb cu ea prin casa?Sau ce antena trebuie?Multumesc, Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Colegul meu are banalul cerc ce se folosea pt canal 11 bulgari dar locuieste la etajul 9Fiind in uif se poate folosi antena fff raspandita pt canal 57/antena1 din anii 90Si o antena nu trebuie sa fie in apartament ci la fereasta,preferabil in exteriorEu locuiesc la 5(metrou COSTIN GEORGIAN) si am o antena in interior dar lipita de fereastra(inestetic, dar la mine sufrageria este atelier) si prind perfect rom1/analog care emite din nordul capitalei.O folosesc la depanare pt ca antena cablu este in dormitor si nu am vrut sa mai pun un spliter Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum