slave2anubis Postat Martie 21, 2006 Partajează Postat Martie 21, 2006 Un tip mi-a spus sa caut pe net o schema de amplif pe lampi tare dar nu ma prea pricep poate ma ajutati.P.S. nu conteaza cat de complicata este :supz: Link spre comentariu
Laurentiu Postat Martie 21, 2006 Partajează Postat Martie 21, 2006 Ce insemna pentru el amplif tare? Link spre comentariu
slave2anubis Postat Martie 22, 2006 Autor Partajează Postat Martie 22, 2006 Inseamna cat se poate de complicata si buna asta este un meserias se stie dar nu are schema buna dupa care sa faca.Ma puteti ajuta? :prayer: Link spre comentariu
slave2anubis Postat Martie 22, 2006 Autor Partajează Postat Martie 22, 2006 Inseamna cat se poate de complicata si buna asta este un meserias se stie dar nu are schema buna dupa care sa faca.Ma puteti ajuta? :prayer: Link spre comentariu
Electron Postat Martie 22, 2006 Partajează Postat Martie 22, 2006 Un amplif "tare" nu e neaparat si complicat. In plus, de ce nu-si cauta singur daca e "meserias"? Google dom'le, google... Link spre comentariu
pusttiu Postat Martie 22, 2006 Partajează Postat Martie 22, 2006 omu vrea schema testata..... se stie ca cel mai greu e sa concepi una ) , Link spre comentariu
slave2anubis Postat Martie 22, 2006 Autor Partajează Postat Martie 22, 2006 Pai el nu prea se stie la comp(e afon) si mi-a zis mie sa ii caut o schema.A zis ca a vrut sa faca de mult un amplif cu lampi dar nu a gasit nici odata o schema buna.Imi dati odata niste scheme? :prayer: Link spre comentariu
slave2anubis Postat Martie 22, 2006 Autor Partajează Postat Martie 22, 2006 Pai el nu prea se stie la comp(e afon) si mi-a zis mie sa ii caut o schema.A zis ca a vrut sa faca de mult un amplif cu lampi dar nu a gasit nici odata o schema buna.Imi dati odata niste scheme? :prayer: Link spre comentariu
mariand Postat Martie 24, 2006 Partajează Postat Martie 24, 2006 Pe site la jogis sunt o gramada de scheme si toate merg perfect de acolo. Link spre comentariu
slave2anubis Postat Martie 27, 2006 Autor Partajează Postat Martie 27, 2006 Ce va mai complet nu aveti? Link spre comentariu
mariand Postat Martie 27, 2006 Partajează Postat Martie 27, 2006 Toate sunt complete pe site la Jogis Link spre comentariu
Laurentiu Postat Martie 28, 2006 Partajează Postat Martie 28, 2006 http://www.jogis-roehrenbude.de/Leserbriefe.htm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum