Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modulator FM cu Line OUT

Vizitator hory123

Postări Recomandate

Vizitator hory123

Salutare !De ceva vreme caut in disperare un modulator fm care sa aiba LINE OUT (si telecomanda neaparat) .Adica acea mufa pe care o au majoritatea sa nu fie pentru a intra semnal in modulator ci pentru a iesi semnal din acesta .Credeti ca am vreo sansa sa gasesc asa ceva ? Am luat un modulator din real , am zis ca poate reusesc sa scot line out din el...da nici chip... banuiesc ca din aceste modele mai noi nu se poate scoate semnal ... poate e cineva care a facut asa ceva ...Multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mikrosha

2

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu m-am prins. Deci tu intri în modulator line şi vrei să ieşi tot line? De ce nu îţi faci un cablu care să ducă semnalul în două locuri, modulator şi...ce mai vrei tu?Sau vrei să şi prindă radio pe altă frecvenţă?

Link spre comentariu
Vizitator ignitronul

Sa va zic o chestie...exact asta am vrut eu sa fac cu o chinezarie cumparata din carrefour. Sa il transform in cititor de stick/card fara sa mai emita. E mai simplu decat pare uneori...Are mufa jack mama de 3 jumate pentru line in dar mufa este cuplata pur si simplu undeva intre cipul cititor MP3 si CI modulator FM. Astfel, pe acolo pot baga semnal ca sa emit dar pot sa si extrag semnal. Se "pupa" perfect cu line-in-ul unui cass auto Alpine. Poti testa cu usurinta, iti trebuie un cablu cu jack la un capat si ce-o trebui la celalalt (RCA / AI-NET / JACK / DIN...etc).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări