Vizitator hory123 Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Salutare !De ceva vreme caut in disperare un modulator fm care sa aiba LINE OUT (si telecomanda neaparat) .Adica acea mufa pe care o au majoritatea sa nu fie pentru a intra semnal in modulator ci pentru a iesi semnal din acesta .Credeti ca am vreo sansa sa gasesc asa ceva ? Am luat un modulator din real , am zis ca poate reusesc sa scot line out din el...da nici chip... banuiesc ca din aceste modele mai noi nu se poate scoate semnal ... poate e cineva care a facut asa ceva ...Multumesc ! Link spre comentariu
Mikrosha Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Nu m-am prins. Deci tu intri în modulator line şi vrei să ieşi tot line? De ce nu îţi faci un cablu care să ducă semnalul în două locuri, modulator şi...ce mai vrei tu?Sau vrei să şi prindă radio pe altă frecvenţă? Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Probabil vrea sa il foloseasca ca cititor de card sau stick(cititor audio binenteles) Link spre comentariu
Mikrosha Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Aaaaa, uite la asta nu m-am gîndit! Mă gîndeam la modulator chior Scuze de intervenţie... Link spre comentariu
Vizitator ignitronul Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Sa va zic o chestie...exact asta am vrut eu sa fac cu o chinezarie cumparata din carrefour. Sa il transform in cititor de stick/card fara sa mai emita. E mai simplu decat pare uneori...Are mufa jack mama de 3 jumate pentru line in dar mufa este cuplata pur si simplu undeva intre cipul cititor MP3 si CI modulator FM. Astfel, pe acolo pot baga semnal ca sa emit dar pot sa si extrag semnal. Se "pupa" perfect cu line-in-ul unui cass auto Alpine. Poti testa cu usurinta, iti trebuie un cablu cu jack la un capat si ce-o trebui la celalalt (RCA / AI-NET / JACK / DIN...etc). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum