Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aplicatie cu microcontrolere

Vizitator tzep

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nico_2010

4

• edy_wheazel

3

• Liviu M

2

• Stefan

2

Top autori în acest subiect

To make the sampling robust, a target main clock, four times higher than the programming clock (SCK), is required.

Target main clock poate fi si clockul intern. Ideea propozitiei este sa ca frecventa clockului de programare sa fie de cel putin 4 ori mai mica decat frecventa clockului microcontrolerului (fie el intern sau extern).
Link spre comentariu

To make the sampling robust, a target main clock, four times higher than the programming clock (SCK), is required.

Target main clock poate fi si clockul intern. Ideea propozitiei este sa ca frecventa clockului de programare sa fie de cel putin 4 ori mai mica decat frecventa clockului microcontrolerului (fie el intern sau extern).
Corect, insa in majoritatea cazurilor target-ul are un oscilator extern.
Link spre comentariu
Vizitator tzep

chineza curata!tin sa va spun ca sunt bota la acest capitol,tot ceea ce vorbiti voi acolo e sf pt mine.cu toate astea m`am decis totusi sa fac un proiect(cel teoretic nu l`a acceptat ~cred ca de vina era `pms`) .Oricum multumesc pentru informatii

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări