Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

posibilitate conectare doua modemuri la un calculator

pop_ady44

Postări Recomandate

va salut as vrea sa conectez 2 modemuri cu viteze mici de internet la un calculator precizez ca ambele modemuri sunt incorporate in niste telefoane fix mobile de la rds a-u aceleas setari si functioneaza pe usb cu viteza de 384biti/secundaeste posibil sa folosesc viteza de pe ambele modemuri ? :jytuiyu va multumesc

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kyme32

1

• pop_ady44

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

va salut as vrea sa conectez 2 modemuri cu viteze mici de internet la un calculator precizez ca ambele modemuri sunt incorporate in niste telefoane fix mobile de la rds a-u aceleas setari si functioneaza pe usb cu viteza de 384biti/secundaeste posibil sa folosesc viteza de pe ambele modemuri ? :jytuiyu va multumesc

din cate stiu eu nu, se poate folosi un sistem oare cum asemanator descrierii tale, dar nu amandoua in acelas timp, sa zicem ca folosesti pe cel mai bun in momentul dat(calculat fie dupa distanta fie dupa ping)dar in cazul tau e nefolositor, fiindca amandoua sunt de la rds dar este posibil folosirea lor in urmatorul cazdaca zici ca ai 2*384 asta nu se poate folosi 1*768, dar poti sa le folosesti simultan pt diferite lucruri, sa zicem una pt web surfing si a doua pt torrente sau ce stiu eu dc++(in cazul asta trebuie doar sa te joci umpic cu rutingul si cu porturile folosite fiecarei conectiuni, 80 pt web, 60000 pt torrente/dc++)alta solutie cel putin eu nu vad care ar putea sa te avantajeze
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări