Vizitator tehnic1 Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Salutare tuturor! Am vazut tot felu de filmulete pe yutube,despre printarea circuitelor cu tus pe cablaje, cu modificarile aferente ale imprimantei, dar prea multe detalii nu dau! M-am interesat despre tusul folosit la imprimarea circuitelor si am inteles ca este de un singur tip , cel "DURABRITE" rezistent la apa,folosit de cei de la Epson,dar este destul de scump. Itrebarea mea este - se poate folosi si tus de marker in cartus? sau trebuie sa arunc imprimanta pe urma/ Stiu ca markerul se usuca repede si e posibil sa usuce capul de printare!Multumesc anticipat! Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 nu cred ca e indicat sa faci aceasta tampenie,sa folosesti tus de marker in imprimanta ....asta este parerea mea....vezi si alte pareri ale celorlalti useri ! Link spre comentariu
alex_hobeanu Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Nu cred ca merita sa te complici cu tus de marker, care oricum nu este prea ieftin. Gasesti pe okazii sau la cei care fac incarcari de cartuse cerneala de acel tip. Ca si metoda parerea mea este ca nu merita, suprafata de cupru trebuie sa o tratezi in prealabil pentru a o face aderenta la cerneala iar rezistenta la clorura ferica nu cred ca este foarte buna oricum. Ai cele 2 metode, foto si folie de transfer care sunt foarte bune si din punctul meu de vedere mult mai simple. Eu unul fac cablaje cu folie de transfer albastra si sunt foarte multumit. Link spre comentariu
bogdan_ Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Nici eu nu te sfatuiesc sa incerci asta. Cerneala din cartuse trebuie sa aiba niste proprietati anume pentru ca ele sa functioneze.Pentru inlocuit durabritele poate gasesti kit de refill. Acum mai mult timp(sa fie 3 ani poate) am discutat cu cineva care era interesat de metoda asta si imi spunea ca nu gaseste refill de durabrite in RO, doar cerneala normala. Cum trebuia luata din china, a renuntat la metoda.Mie metoda asta mi se pare foarte limitata, pentru ca nu poti face nici macar double sided.Sau s-a gasit o solutie pentru aliniere? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum