sever_adrian Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Nu reusesc sa inteleg ce ar trebui sa gasesc in ce ati scris ingrosat. Nu ati mai auzit de contactor cu comanda in c.c? Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 E atat de greu de desenat o schema? Mai incearca... Link spre comentariu
sever_adrian Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 cam asta ar fi schema ce am avut-o in mintese observa grafica avansata Link spre comentariu
rasputin Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Deci, desenul reproduce cele scrise: Se introduce releul in circuit in paralel cu incarcarea astfel incat daca eoliana functioneaza si prin releu va trece curent, ei bine acel curent nu va alimenta rezistorul cum poate v-ati gandit ci va alimenta bobina unui contactor, contactor care va asigura continuitatea alimentarii rezistorului. Acu' ce pot să zic, sau cum să o zic, să nu credeţi că am ceva cu dvs? Dacă la început situaţia se prezenta rău, acum a devenit dezastruasă. Deja s-a ajuns a face parodie pe aceast subiect. Fie că e glumă dusă la absurd, fie că asta e realitatea, e bine să ne oprim aici. Sînt şi colegi aflaţi la început de drum în ale tehnici, lor le este greu a discerne informaţia reală din muntele de afirmaţii false. Cu relee termice nu se poate concepe o automatizare ce poate răspunde cerinţelor de la începutul subiectului. Ultima variantă este de-a dreptul neserioasă, nici pe post de glumă nu o pot accepta. Link spre comentariu
sever_adrian Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Totusi nu ati spus nimic despre grafica Asta e adevarul, eu gandesc ceva dar creionul meu are cu totul alte idei Vreau sa spun ca am avut la circuite digitale de facut o modificare la un circuit (in laborator) si cand s-a uitat profesorul pe foaia mea a exclamat " Ce dracu e cu pictura asta si ce legatura are cu circuitul dat?" O sa-mi descarc cad electric si o sa incerc sa reprezint exact la ce m-am gandit eu nu porcaria ce am facut-o in paint Link spre comentariu
sever_adrian Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 rectific.....nici nu ma mai complic cu schema mai am cam multe de invatat despre eolienele astea m-am uitat de curios pe youtube la ce videoclipuri mai are domnul arcadius si am dat peste o comportare a eolienei sale la rafale......cred ca zambetele astea spun tot de la 10 la 30-40A si inapoi asa de distractie si ma gandesc ca am dat ca exemplu comparativ moara de cereale...... gresita comparatie avand in vedere ca la moara In se stabilizeaza undeva la 20A si cresterea cu 1.5*In inseamna de obicei un dobitoc care baga prea mult pe sita prea marunta (adica eu la primul experiment ca morar ) Acuma pe baza noii descoperiri dati-mi voie sa intreb ceva ca is chiar curios Ce automatizare se poate folosi in situatia data astfel incat sa si reziste in timp ori pentru relee maximale/minimale (sau frecventa cum a mai propus cineva) la o asa rata cuplare/decuplare am dubii despre durata de viata a acestora, ca si a rezistorilor. Undeva trebuie facut un compromis P.S: Cred ca am niste scuze de cerut avand in vedere ca unele persoane banuiesc ca stiau deja treaba asta Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 25, 2012 Partajează Postat Ianuarie 25, 2012 Decuplezi eoliana de la acumulatori si o cuplezi la o rezistenta de balast,prin intermediul unor mos-feti comandati in PWM. Comanda e dictata de curentii de incarcare si descarcare ai acumulatoriilor,de tensiunea lor si de tensiunea eolienei.In caz de furtuna,eoliana se pune in scurt printr-un contactor.Simplu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum