Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tesla - curent electric

Vizitator gorbe

Postări Recomandate

Vizitator gorbe

Am gasit pe net o schita a unui dispozitiv simplu care teoretic ar trebui sa furnizeze curent electric continuu..Imi vine greu sa cred asa ceva si inainte sa ma apuc sa cumpar piesele mai bine intreb.. e posibil? Ce ar putea oferi schita din pozele atasate?

Multumesc

post-62259-139829366477_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gaby

2

• yo9hnf

1

• gica70

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Functioneaza...dar curentul obtinut este extrem de mica....adica total nefolositor. Ca experiment este foarte bun oricum. Daca vrei sa il realizezi, vezi ca pe langa o antena cat mai mare si "cat mai " degajata, iti trebuie diode cu germaniu, pe care nu le gasesti la magazine (nu se mai fabrica de 30 de ani).

Link spre comentariu

..si o inpamintare legata acolo unde se intalnesc C3 cu C4. Asa cum e desenata schema nu vei obtine nimic dar nici si cu aceasta modificare nu vei obtine mare lucru. S-a mai discutat iar acea observatie cu inpamantarea NU este a mea!

Link spre comentariu
Vizitator gorbe

Multumesc pt raspunsuri, nu stiu exact ce reprezinta sau de cine a fost facut. Eu am vazut un documentar despre Tesla si acolo aparea o idee despre curentul wireless ..in fine, am mai cautat pe net si am gasit un mic filmulet in care o persoana care are un dispozitiv elec. facut dupa schita atasata incarca un telefon mobil nokia. Arata acolo aparatul de masura ca ii oferea cativa V, indeajuns pt a reincarca tel.Documentarul cu Tesla este la linkul asta: filelink.ro/documentare.html. Filmuletul nu am reusit sa-l atasez pt ca e limita de 1 mb si are peste 4 mb. Eram curios ce pareri aveti ..daca e truc sau nu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări