Vizitator gorbe Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Am gasit pe net o schita a unui dispozitiv simplu care teoretic ar trebui sa furnizeze curent electric continuu..Imi vine greu sa cred asa ceva si inainte sa ma apuc sa cumpar piesele mai bine intreb.. e posibil? Ce ar putea oferi schita din pozele atasate? Multumesc Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Functioneaza...dar curentul obtinut este extrem de mica....adica total nefolositor. Ca experiment este foarte bun oricum. Daca vrei sa il realizezi, vezi ca pe langa o antena cat mai mare si "cat mai " degajata, iti trebuie diode cu germaniu, pe care nu le gasesti la magazine (nu se mai fabrica de 30 de ani). Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 ..si o inpamintare legata acolo unde se intalnesc C3 cu C4. Asa cum e desenata schema nu vei obtine nimic dar nici si cu aceasta modificare nu vei obtine mare lucru. S-a mai discutat iar acea observatie cu inpamantarea NU este a mea! Link spre comentariu
gaby Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Si Tesla nu are nici o legatura cu curentul obtinut dar Radiodifuziunea da. Link spre comentariu
Vizitator gorbe Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Multumesc pt raspunsuri, nu stiu exact ce reprezinta sau de cine a fost facut. Eu am vazut un documentar despre Tesla si acolo aparea o idee despre curentul wireless ..in fine, am mai cautat pe net si am gasit un mic filmulet in care o persoana care are un dispozitiv elec. facut dupa schita atasata incarca un telefon mobil nokia. Arata acolo aparatul de masura ca ii oferea cativa V, indeajuns pt a reincarca tel.Documentarul cu Tesla este la linkul asta: filelink.ro/documentare.html. Filmuletul nu am reusit sa-l atasez pt ca e limita de 1 mb si are peste 4 mb. Eram curios ce pareri aveti ..daca e truc sau nu. Link spre comentariu
gaby Postat Ianuarie 9, 2012 Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 Nu este un truc, pur si simplu converteste campul electromagnetic al emitatoarelor radio de mare putere in curent electric. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum