Piotr67 Postat Septembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2012 ...deoarece se pot face confuzii periculoase. Subscriu si multumesc!Insa, pentru boxe am al tip de conector si n-am cum sa fac confuzie. Iar mufa tata nu intra in mufa mama (de pe statie) decat intr-o singura pozitie.Oricum, conectorul acela powerCon 32A se pare ca-i cu teflon ceea ce inseamna ca e de o calitate super. Link spre comentariu
Piotr67 Postat Septembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Iaca singalendu' mieu o mai avansat nitel inainte, pleonastic vorbind: Link spre comentariu
Piotr67 Postat Septembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Si-nca doua poze: Link spre comentariu
luke Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Prinde contur amplificatorul, felicitari . Am doar o singura obiectie, personal as renunta la placajul " lemnos" de pe partea superioara din considerente termice si nu numai. Spor la bricotat. Link spre comentariu
Piotr67 Postat Septembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Prinde contur amplificatorul, felicitari . Am doar o singura obiectie, personal as renunta la placajul " lemnos" de pe partea superioara din considerente termice si nu numai. Spor la bricotat.Multumesc!Placajul de deasupra e de fapt parchet laminat iar sub el are o tabla din Al pe care sunt prinse soclurile pentru lampi. L-am pus deasupra din considerente estetice si mai ales ca tabla aia din Al e gaurita toata Link spre comentariu
luke Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Pune mana pe ciocanul de lipit termostatat(daca ai), regleaza temperatura pe la 120-140 grade si tine-l 30 min la o distanta de 5mm de placa aia melaminata dupa care ne comunici si noua concluziile tale . Link spre comentariu
Piotr67 Postat Septembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Pune mana pe ciocanul de lipit termostatat(daca ai), regleaza temperatura pe la 120-140 grade si tine-l 30 min la o distanta de 5mm de placa aia melaminata dupa care ne comunici si noua concluziile tale . N-am ciocan de lipit termostatat. O sa fac experimentul cu un ciocan de lipit de 30W pe care o sa-l tin la 8mm de placa. Daca da semne ca ia foc, renunt la parchet si pun inca o tabla din Al pe deasupra in care incerc sa dau doar gaurile pentru tuburi.Multumesc pentru sfat. Link spre comentariu
luke Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Sa nu crezi ca am spus-o din rautate ( se intampla des pe forum ) ci pur si simplu din experienta proprie ,iar despre convectia aerului ,distanta minima intre tuburi sa mai dicutat pe forum .Am "experimentat" ( a se citi copiat) 2 montaje avand la baza scheme SE de pe forum care au functionat ireprosabil din primele teste dar m-am lovit de disipatia termica a tuburilor si chiar daca le place caldura esti obligat sa asiguri un minim de ventilatie ( decupaje gauri in placa superioara si inferioara etc. ) . In alta ordine de idei parchetul ala NU are ce cauta acolo ,daca nu imediat dupa cateva ore i-si va schimba culoarea si se va deforma sub actiunea termica disipata de tuburi iar rezultatul va fi total inestetic ceea ce nu este de dorit , dar sunt suficiente fotografii pe forum cu realizari ale userilor experimentati de unde te poti inspira . Numai bine. Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Poate va arăta mai frumos ''anticizat''. Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 @Piotr67Doar tu ai voie sa pui parchet . Dar sa nu mai spui la nimeni !Fa experienta si vezi ca o sa fie OK .Noi o sa ne bucuram sincer alaturi de tine ! Link spre comentariu
Piotr67 Postat Septembrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2012 @Piotr67Noi o sa ne bucuram sincer alaturi de tine ! Asta da, solidaritate. Laser, frate! Link spre comentariu
Piotr67 Postat Septembrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Poate va arăta mai frumos ''anticizat''.Sa stii! Link spre comentariu
Piotr67 Postat Septembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Am renuntat la parchet si la acea carcasa. Acum, am gasit doua variante.Pe care sa o abordez? Personal, as fi mai incantat de a doua varianta. Orice sugestie e binevenita.Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Sincer, eu as reveni la prima cutie, arata muuult mai profi.Nu cred ca parchetul se inegreste in jurul finalelor, oricum poti testa, iar daca cumva se produce fenomenul pe parchetul in cauza lipesti niste inele circulare de tabla de aluminiu sau chiar tabla obisnuita in jurul lampilor. Diametrul interior al inelelor mai mare cu 2 mm decat diam ebonitei din soclul 6p3s, adica 40 mm iar diam ext mai mare de 70 mm. Tabla se aluminiu o poti eloxa home made in solutie de soda caustica sau o iei la perie de sarma montata pe un polizor de banc iar apoi lacuita sau data cu spray silicon.OPT-urile dinauntru treb montate cu axele perpendiculare.Cel mai bine ar fi sa inlocuiesti parchetul cu o tabla de aluminiu eloxata ca mai sus sau o tabla de otel gros. 2 mm gaurit pr socluri si vopsit cu spray argintiu sau negru dupa dorinta.Parerea mea!LE: de ce nu pui soclurile pe parchet pt ca arata mai bine, asa cu gaura de trecere parca arata a ceva neterminat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Recomand sa fixezi soclul pe o grila(protectie) de ventilator....de la care ai decupat partea centrala in care-l vei fixa cu 2 suruburi(iar grila cu cele 4 puncte de fixare o poti pozitiona inclusiv pe lemn fara probleme) soclul asfel vei avea permanent o"perdea" de aer in jurul tubului(la baza) si nu se va mai incalzi nimic in jur, never!!!!!! daca nu ai inteles iti trimit o poza!!!!!! Si mergi pe varianta cu parchetu'...... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum