Piotr67 Postat Septembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Ptr configuraţia asta, e nevoie să pui doar cond de decuplare pe alimentări în amplif.Yes, Sir! Link spre comentariu
Piotr67 Postat Septembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Off-topic:1. Rezistentele incercuite de mine in poza atasata sunt celebrele MLT-uri?2. Unde gasesc si eu TubeCad?Multumiri. Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 1. Da.2. ..... Link spre comentariu
Piotr67 Postat Septembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Am facut rost de un filtru de retea romanesc. Dupa cate se mai disting pe eticheta, vad un I=2-5AIntrebarea mea este daca, avand in vedere intreg curentul cerut de amplificator (Ia+If), sa-l intercalez intre primarul trafului si reteaua de 220V sau intre secundarul cu Ua si puntea redresoare?Atasez poza cu acest filtru.Multumesc iar. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Off-topic:1. Rezistentele incercuite de mine in poza atasata sunt celebrele MLT-uri?2. Unde gasesc si eu TubeCad?Multumiri.am o curiozitate,cine a proiectat un asemenea cablaj imprimat pentru un montaj cu tuburi?? Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Probabil un " miez " , cu experiența in domeniul PCB ... Link spre comentariu
danzup Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Off-topic: 1. Rezistentele incercuite de mine in poza atasata sunt celebrele MLT-uri? 2. Unde gasesc si eu TubeCad? Multumiri. am o curiozitate,cine a proiectat un asemenea cablaj imprimat pentru un montaj cu tuburi??Eu , ala e amplificatorul meu cu GU50 . Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Eu , ala e amplificatorul meu cu GU50 .Foarte indraznet cablajul imprimat ,interesanta masa care acopera traseele Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Am facut rost de un filtru de retea romanesc. Dupa cate se mai disting pe eticheta, vad un I=2-5AIntrebarea mea este daca, avand in vedere intreg curentul cerut de amplificator (Ia+If), sa-l intercalez intre primarul trafului si reteaua de 220V sau intre secundarul cu Ua si puntea redresoare?Atasez poza cu acest filtru.Multumesc iar.Categoric între comutatorul de reţea, siguranţă şi primarul trafo, dar nu uita să-i adaugi cond de 0,1...1uF/250...275Vca la intrare şi ieşire. Link spre comentariu
Piotr67 Postat Septembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Categoric între comutatorul de reţea, siguranţă şi primarul trafo, dar nu uita să-i adaugi cond de 0,1...1uF/250...275Vca la intrare şi ieşire.Ok. Am condensatori de 0,047uF la 600Vca, WIMA FKP. O sa pun cate 3 sau 4 in paralel pe intrare si iesire.Multumesc. Link spre comentariu
Piotr67 Postat Septembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2012 am o curiozitate,cine a proiectat un asemenea cablaj imprimat pentru un montaj cu tuburi??Danzup. (scuze pentru postarea imaginii fara drepturi de autor, de aceea n-am pretins c-ar apartine cuiva). Link spre comentariu
Piotr67 Postat Septembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Salutari tuturor! Am o mufa metalica mama/tata pentru incinte. Mufa are 3 pini + masa. Diametrulu pinilor din mufa tata e in jur de 1,5mm iar distanta intre pini cam de 2,5-3mm. Vroiam sa folosesc aceasta mufa pentru conecatrea cablului cu tensiunile de filament si anodica la amplificator. Am si un cablu cu 4 fire litate cu sectiunea de 2,5mm² cu izolatie siliconica, atat firele cat si mantaua cablului. Cablu este deosebit de flexibil si pare f. bun pentru scopul propus. (6 m lungime)Credeti ca aceasta mufa ar fi potrivita pentru asa ceva?Atasez poze cu mufa mama/tata.Multumesc. Link spre comentariu
danzup Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Salutari tuturor! Am o mufa metalica mama/tata pentru incinte. Mufa are 3 pini + masa. Diametrulu pinilor din mufa tata e in jur de 1,5mm iar distanta intre pini cam de 2,5-3mm. Vroiam sa folosesc aceasta mufa pentru conecatrea cablului cu tensiunile de filament si anodica la amplificator. Am si un cablu cu 4 fire litate cu sectiunea de 2,5mm² cu izolatie siliconica, atat firele cat si mantaua cablului. Cablu este deosebit de flexibil si pare f. bun pentru scopul propus. (6 m lungime)Credeti ca aceasta mufa ar fi potrivita pentru asa ceva?Atasez poze cu mufa mama/tata.Multumesc.Genul asta de mufe am folosit atat la ampliful PP cu cate 4 6P3s cat si la cel GU50 , ambele amplificatoare aveand sursele de putere in cutii separate. La ampliful cu GU50 una era cu 3 pini cea pentru anodica iar cealalta mufa este tot asa dar cu 4 pini deoarece am 2 tensiuni de filamente separate : 6,3V pentru 6n5p si 12V pentru GU50. Link spre comentariu
Piotr67 Postat Septembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Genul asta de mufe am folosit atat la ampliful PP cu cate 4 6P3s cat si la cel GU50 , ambele amplificatoare aveand sursele de putere in cutii separate. La ampliful cu GU50 una era cu 3 pini cea pentru anodica iar cealalta mufa este tot asa dar cu 4 pini deoarece am 2 tensiuni de filamente separate : 6,3V pentru 6n5p si 12V pentru GU50. Mufa asta a mea avand 3 pini + masa, vroiam sa pun pe ea si tensiunea anodica si cea pt filamente astfel: un pin si masa pentru anodica, masa comuna, iar pentru filamente, 2 pini in paralel ca sa dublez sectiunea conductorului. E ok asa? Ma gandesc sa nu fie prea mica distanta intre pini pentru tensiunea anodica. In conditii normale/ideale (na, c-am molipsit de la Dl. Valderama), umiditatea atmosferica ar fi prea mica ca sa scada rezistenta aerului de 2 mm dintre pini pana la o valoare la care sa am oarece probleme.Da' daca vreau s-ascult Fuga lu' Bach in baie?? (Mai bine dau cu silicon intre pini...)Multumesc, Danzup. Link spre comentariu
mișa Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Trebuie evitata folosirea conectorilor XLR pentru alimentari deoarece se pot face confuzii periculoase. Pentru alimentari foloseste PowerCon de exemplu. Sunt foarte bune, am folosit. http://www.neutrik.com/en/audio/powercon/powercon-32-a/ Succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum