Liviu Ianush Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Proiectul dupa care am facut incintele mele plus poze cu ce-a iesit, il atasez aici.Cum raspund difuzoarele in incinta data? Ceva masuratori/simulari? Intreb pentru ca nu imi pare un proiect verificat si la prima vedere are un raspuns colorat si slab exact pe bass. Poate ma insel/lamuresti. Link spre comentariu
Liviu Ianush Postat Mai 14, 2012 Partajează Postat Mai 14, 2012 Am vb pe privat, tuningul cu minet este facut si este eficient. M-am linistit Daca sunt doritori de VTP/TQWT sau Horn cautati proiectele deja facute/testate/publicate, pe forum, si eventual luati legatura cu userul VTP pe privat (acum nu mai scrie pe forum, sper o perioada) pentru amanunte/detalii/trick-uri.Nu tot ce zboara se maninca si nu tot ce e pe net e si ok! Aviz amatorilor! Link spre comentariu
Piotr67 Postat Mai 20, 2012 Autor Partajează Postat Mai 20, 2012 Pentru tensiunea anodica am adoptat o solutie provizorie si anume:am gasit 2 trafuri identice cu sectiunea de 20 cm² si care debiteaza in secundar, unul 27v si celalalt 32 v, ambele bobinate cu aceeasi sarma, cam 0,4 dupa ochiul meu. Le-am legat secundarele si, daca bag 220v pe primarul celui care scoate in sec 32v, am pe primarul celuilalt aprox. 255v. Ar fi destul pentru SE-ul cu 6p3s?Pe viitor insa, optez pentru un smps, atat pentru anodica cat si pentru filamente.Ar fi o solutie cat de cat fiabila pentru provizorat sau sa mai astept pana la smps? Link spre comentariu
RockDok Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Un SMPS pentru Ua in jur de 250V/0.5A, nestabilizata, neprotejata (protectie doar cu siguranta pe consumator), cu IR2153 + 2*IRF840, ar fi cam cit doua pachete de tigari unul peste celalalt si aprox 300g cu tot cu radiator. Link spre comentariu
Piotr67 Postat Mai 20, 2012 Autor Partajează Postat Mai 20, 2012 Un SMPS pentru Ua in jur de 250V/0.5A, nestabilizata, neprotejata (protectie doar cu siguranta pe consumator), cu IR2153 + 2*IRF840, ar fi cam cit doua pachete de tigari unul peste celalalt si aprox 300g cu tot cu radiator.Si unde gasesc o sursa din aia? Suna tentant... Link spre comentariu
Piotr67 Postat Iulie 23, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2012 Constructia la SE-ul meu merge incet, da' prost... P.S. A se vedea trafurile D-lui Lazaroiu Link spre comentariu
THOMAS Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 Constructia la SE-ul meu merge incet, da' prost... ................. Foarte frumos si ingrijit,dar dati-mi voie sa va atarag atentia ca sistemul de prindere a OT pe sasiu nu prea este bun,daca nu izolati foarte bine suruburile de fixare fata de sasiu,veti avea o spira in scurtcircuit pe circuitul magnetic ce va avea efecte negative asupra functionarii trafului,deci va recomand o mare atentie la izolarea suruburilor sau montarea OT cu un colier din tabla de Fe sau Al ca in desenul de mai jos.Nu uitati sa montati si izolatori sub OT fata de sasiu,nu din considerente electrice sau magnetice ci mai mult pentru o fixare mecanica buna. recomandare fixare pe sasiu a OT: Asteptam rezultatele finale! Link spre comentariu
Piotr67 Postat Iulie 24, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2012 Constructia la SE-ul meu merge incet, da' prost... ................. Foarte frumos......Asteptam rezultatele finale! Ma gandeam eu c-am facut o boacana. Stiam ca va face spira in scurtcircuit si ca ar putea afecta functionarea trafului de iesire. Va multumesc ca mi-ati luat-o inainte si m-ati asigurat de asta. Multumesc si pentru schita foarte explicita. Fixarea trafurilor n-am gandit-o definitiva, cum nici 6P3S n-are nici soclu, am pus-o asa, pentru impresie artistica, cam ca atunci cand iti pui camasa si cravata acasa sa faci poza pentru diploma si-n rest, esti in chiloti... Va tin la curent cu constructia.Toate bune! Link spre comentariu
Piotr67 Postat Iulie 31, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2012 Salutare.Am o dilema: am gasit un traf de Temp care are pe el si tensiunea pentru anodica si pentru filamente. In acealsi timp, am si-o sursa de PC care pe 12V debiteaza 4A. Cum sa procedez: sa folosesc sursa pentru filamente (legate in serie) si sa o bag in carcasa amplificatorului sau sa folosesc tensiunea de 6,3V de la traful de Temp care oricumva fi montat ca sursa intr-o carcasa separata? Ar putea avea sursa de PC influente negative asupra amplificatorului daca este montata in aceeasi carcasa? Ceva paraziti indusi pe frecventa inalta?Multumesc. Link spre comentariu
zal Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 Trafo de Temp are mai multe secundare ptr filamente, toate deosebit de solide, recomand să-l conectezi la reţea pe prizele de 237Vca, sau chiar să foloseşti şi înfăşurarea de 17Vca nelegată de fabrică, din primarul uneia dintre carcase, trafo va merge mai rece (254Vca teoretic). Link spre comentariu
Piotr67 Postat Iulie 31, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2012 Trafo de Temp are mai multe secundare ptr filamente, toate deosebit de solide, recomand să-l conectezi la reţea pe prizele de 237Vca, sau chiar să foloseşti şi înfăşurarea de 17Vca nelegată de fabrică, din primarul uneia dintre carcase, trafo va merge mai rece (254Vca teoretic).Deci, sa folosesc trafu' pt filamente sau sursa de PC? Ca tot nu m-ati lamurit... Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 Dilema asta te rog sa o dezvolti aici : viewforum.php?f=41 , deoarece in aceasta sectiune ne ocupam cu altceva , scrie in titlu ! Link spre comentariu
Piotr67 Postat Iulie 31, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2012 Dilema asta te rog sa o dezvolti aici : http://elforum.info/viewforum.php?f=41 , deoarece in aceasta sectiune ne ocupam cu altceva , scrie in titlu ! De acord, insa e vorba despre traful care va alimenta SE-ul cu 6P3S din titlul topicului! Link spre comentariu
mila Postat Iulie 31, 2012 Partajează Postat Iulie 31, 2012 Te rog sa folosesti traful de Temp.Lasa deocamdata sursele in comutatie.Daca tot vrei asa ceva urmareste posturile lui @RockDok Link spre comentariu
Piotr67 Postat Iulie 31, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2012 Te rog sa folosesti traful de Temp.Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum