csizmasreky Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Salutare am un tv Mivar 21 M1 TVD care lucră cu circuite (că nam gsit denumirea plăcii) SAA5244AP/A TDA8215B TDA3562si bu808df si Tr.de comutatie e 508Afişi probabil sa fie denumirea placii TV3883Acuma intrebarea mea si tot odata rugamintea mea este TELECOMANDA nu am la el care ar fii compatibil sau o poza macar sa dau seama mersi si daca as procura datashetul Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Postati modelul tv-ului pe net si veti gasi telecomanda, cu aspect original (in Romania), care se potriveste la un pret de 20 lei (v-as spune unde dar nu avem voie sa facem reclama unei firme pe acest forum). Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Telecomanda Mivar X2 Link spre comentariu
csizmasreky Postat Ianuarie 8, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 mulţumesc su daca se poate datasetul Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 http://elektrotanya.com/mivar_20m1,21s2 ... nload.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum