badrhari Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Ce pareri aveti in legatura cu Dibeisi G1201? Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 O aschie de difuzor cu SPL mult sub 90db... Am unul primit de pomana de la un prieten din Timisoara, care a vrut sa-l arunce - l-am desfacut bucatica cu bucatica sa vad ce naiba a facut chinezul in el de suna asa prost! Bobina nu e rea, poti da linistit in el cu 100W dar se va auzi cit un dif bun de vreo 10W. Magnetul cam slabut si carcasa din tabla de conserva - trebe sa ai grija cind il stringi pe panou ca ii poti deforma carcasa si apoi n-o sa stii de ce hiriie. Materialul membranei este foarte prost (de fapt e facuta sa ajute la reproducerea mai buna a joaselor) dar ma asteptam sa urce putin mai sus. Suspensia membranei e de toata jena, din acelasi burete din care este facuta talpa slapilor chinezesti de unica folosinta, dar spiderul este de calitate.Daca cineva mai vrea sa dea de pomana vreunul, nu-l mai accept; mi-a ajuns asta! Cind o sa am mai mult timp, voi experimenta pe el mai multe tipuri de membrane sa compar raspunsul in frecventa al diferitelor materiale din care sint confectionate acestea - pentru amplificatoare de chitara, nu pentru amplificatoare HI-FI.CONCLUZIA - daca ai bani de aruncat pe fereastra, cumpara-ti citeva bucati! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum