Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dibeisi g1201

badrhari

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

1

• badrhari

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

O aschie de difuzor cu SPL mult sub 90db... :rade: Am unul primit de pomana de la un prieten din Timisoara, care a vrut sa-l arunce - l-am desfacut bucatica cu bucatica sa vad ce naiba a facut chinezul in el de suna asa prost! Bobina nu e rea, poti da linistit in el cu 100W dar se va auzi cit un dif bun de vreo 10W. Magnetul cam slabut si carcasa din tabla de conserva - trebe sa ai grija cind il stringi pe panou ca ii poti deforma carcasa si apoi n-o sa stii de ce hiriie. Materialul membranei este foarte prost (de fapt e facuta sa ajute la reproducerea mai buna a joaselor) dar ma asteptam sa urce putin mai sus. Suspensia membranei e de toata jena, din acelasi burete din care este facuta talpa slapilor chinezesti de unica folosinta, dar spiderul este de calitate.Daca cineva mai vrea sa dea de pomana vreunul, nu-l mai accept; mi-a ajuns asta! Cind o sa am mai mult timp, voi experimenta pe el mai multe tipuri de membrane sa compar raspunsul in frecventa al diferitelor materiale din care sint confectionate acestea - pentru amplificatoare de chitara, nu pentru amplificatoare HI-FI.CONCLUZIA - daca ai bani de aruncat pe fereastra, cumpara-ti citeva bucati!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări