dj elektro Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Doresc si eu o schema de filtre pt niste difuzoare UNITRA:Bass:GDN20/40/14Inalte:GDW9/15/6 Link spre comentariu
alex14 Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 vezi aici viewtopic.php?f=4&t=89489&start=30 Link spre comentariu
dj elektro Postat Ianuarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 pe asta am ales-o http://www.elforum.info/download/file.php?id=1670 Condesatorul de la diful de joase este de 35uf sau 3,5 uf? Bobinele le voi realiza pe miezuri de bobine de relee de 220v dalea romanesti si as vrea sa stiu nr de spire si diametrul sarmei. Link spre comentariu
oaki Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 pe asta am ales-o download/file.php?id=1670De ce ? Link spre comentariu
dj elektro Postat Ianuarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 pai m-am uitat in postul pe cele de 140w si am cred k se potrivesc Link spre comentariu
oaki Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 filtrul de medii il conectezi la tv ? Link spre comentariu
dj elektro Postat Ianuarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 adica? ce vrei sa zici,,filtrul de medii il conectezi la tv ?'' Mie imi trebuie doar pt joase si inalte . Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Condesatorul de la diful de joase este de 35uf sau 3,5 uf?Are 35uF.as vrea sa stiu nr de spire si diametrul sarmei. http://www.izatech.ro/Calculator%20filtre.htm Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Filtrele calculate pt incinte pe 3 cai nu se pot folosi pt nici o incinta pe 2 cai; frecventele de taiere sunt total diferite. Colegii de forum care au raspuns mai sus se amuzau pe seama nestiintei tale. Link spre comentariu
dj elektro Postat Ianuarie 8, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Imi poti da tu o schema pt cele 2 tipuri difuzoare? Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Desigur ca pot.Ai 2 posibilitati concrete: - fie filtrezi doar tweeterul si lasi wooferul liber, caz in care taierea o faci pe la 5,5khz,- fie filtrezi ambele difuri si atunci ai de testat putin.Ai construit cele 2 incinte - corect - si ai ajuns la partea de filtre ?Daca da, da cateva date despre ele si pune 1-2 poze. Link spre comentariu
dj elektro Postat Ianuarie 9, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 inca nu am construit incintele pentru ca mi-a promis cineva ca ca imi da 2 incinte de National Panasonic si astept sa le vad pe acelea sidupa ma hotarasc ce incinte le fac. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum