Vizitator Clark625 Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Va salut! am o problema foarte mare cu niste microfoane! NU STIU CUM SA LEG FIRELE LA MUFA!!!! cine are idee rog foarte mult sa ma ajute stau de 2 ani cu ele asa si inca nu am gasit o solutie! Mufa este cu 5 pini iar cablul are 4 fire: alb, maro, verde, si un fir de cupru fara izolare! care este ordinea de conectare la mufa??? Editat de Madalina:7.01.2012: modificare titlu subiect. Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Cele doua microfoane vrei sa le legi la o singura mufa? Link spre comentariu
Vizitator Clark625 Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Cele doua microfoane vrei sa le legi la o singura mufa?Pai daca se poate da! pentru ca un microfon ii pentru boxa stanga si unul pentru dreapta Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Acest microfon este de tip condensator si are nevoie de o sursa (baterie) de 9V pentru a functiona. Conexiunile se fac astfel:- verde >> semnal.- maro + ecran >> masa semnal si minusul sursei.- alb >> plusul sursei.Original a fost utilizata o mufa DIN cu 6 poli, cu urmatoarele conexiuni:2 - masa audio si polul negativ al sursei.3 - semnal L.5 - semnal R.6 - +9V (polul pozitiv al sursei). Link spre comentariu
Vizitator Clark625 Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Acest microfon este de tip condensator si are nevoie de o sursa (baterie) de 9V pentru a functiona. Conexiunile se fac astfel:- verde >> semnal.- maro + ecran >> masa semnal si minusul sursei.- alb >> plusul sursei.Original a fost utilizata o mufa DIN cu 6 poli, cu urmatoarele conexiuni:2 - masa audio si polul negativ al sursei.3 - semnal L.5 - semnal R.6 - +9V (polul pozitiv al sursei).Nu are cum sa trebuiasca baterie! Am o statie Philips 752 la care le foloseam pana sa raman fara mufa la ele! si iti zic sigur ca este cu 5 poli! Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Spor la studiu. Cred ca stii ce e ala microfon condensator... http://www.radiomuseum.org/r/grundig_gc ... cms33.html Atentie! Nu depasi tensiunea de 20V la alimentarea acestor microfoane condensator. Daca stii o nemtzoaica, spune-i sa traduca asta: Je Mikro ein FET 2SK30A. Stereo-Kondensatormikrofon, Nierencharakteristik. Frequenzgang nach Sollkurve: ±3dB (Druckgradientenempfänger) Feld- Leerlauf Übertragungsfaktor bei 1kHz: 0,95 mV/µbar (bei 20V) Pegeldifferenz: 2dB Impedanz 1kOhm, 4,5-20V bei max. 1,4mA. Poti foarte bine sa montezi si o mufa DIN cu 3 pini pentru un microfon. Sau un jack stereo. Sau un XLR. Mufa originala avea 6 pini. Cu treizecisiceva de ani in urma ma jucam si eu cu microfoane d'astea pe un TK248 (Grundig) - care-l mai am; microfoanele, din pacate, nu. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Probabil amplitunerul Philips are intrări de microfon dinamic şi condensator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum