K1nderu Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Salut!Am aceste doua aparate,cand masor curentul la priza DT838 imi da 220v si DT9205A 280v oare de ce?nu prea mai are buna bateria DT9205A din asta sa fie? daca ma puteti ajuta si pe mine sau sa imi explicati,inca mai am multe de invatat,dar vreau sa invat,multumesc mult! Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Daca suspectezi bateria , schimba de la unul la celalalt si te lamuresti.Oricum 280V e o citire eronata si nu cred ca'i din ... baterie.Sper ca masori pe AC ,nu DC. Link spre comentariu
K1nderu Postat Ianuarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Pe AC masor stiu sa folosesc destul de bine aparatul de masura Link spre comentariu
K1nderu Postat Ianuarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Bateria este de vina o sa cumpar alta multumesc! Link spre comentariu
riderinblack Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Esti norocos ca ai scapat numai cu bateria, la multimetrul meu (exact acelasi model) pe scala de AC aparatul "prinde fluturi", in rest merge bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum