SEBYKO_76 Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Buna ziua tuturor... Am un laptop ASUS A 6000. , care are defect invertorul ,( dar totusi nu sunt sigur), as dori totusi sa verific lampa displayului cu un invertor de monitor lcd 17" LG, Intrebare ???, tensiunea de iesire, ma rog curentul de iesire sunt compatibile la cele 2 invertoare (Cel de la laptop si cele de la monitor), sau se arde lampa daca probez.. Multumesc... Link spre comentariu
pinky Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Teoretic poti sa probezi lampa de la laptop cu invertorul de la monitor. Practic mai ai nevoie de inca 3 tuburi CCFL pe care sa le conectezi la acel invertor deoarece invertorul are nevoie de 4 lampi CCFL bune ca sa functioneze corect, altfel el va sesiza lampa defecta si va intra in protectie. Daca cumva ai un alt ecran, alimenteaza o lampa a acelui ecran din invertorul laptopului si vezi ce se intampla. Link spre comentariu
SEBYKO_76 Postat Ianuarie 8, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Sal... Am alimentat lampa displayului de laptop de la acel invertor de monitor..Displayul s-a luminat perfect timp de 2-3 min, dar dupa aceea lampa displayului a inceput sa scoate un zgomot ciudat (Tiuit) cu intreruperi scurte si am renuntat...Ma gandesc ca tensiunea aplicata acelei lampi era destul de mare... Am sa dau comanda de un invertor pentru acel display de laptop si revin cu detalii...Totusi daca ar fi defecta lampa s-ar putea inlocui??.Multumesc... Link spre comentariu
pinky Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Daca se aude un tiuit, inseamna ca sunt ceva scapari de curent la lampa. As zice ca e lampa defecta. Cu invertorul laptopului nu se aprinde deloc ?Inlocuirea lampilor CCFL este posibila dar prezinta un grad mare de dificultate si risc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum