andea_lucan_92 Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 salut! am doua boxe Raveland,din cate am citit sunt destul de bune, am o problema cu ele, chestiile alea doua de inalte si medii nu functioneaza, le-am desfacut si am vazut ca aveau cv condensatori pe ele dar erau arsi adica topiti.o sa atasez o poza cu modelul de boxa sa vedeti despre ce este vorba. oare ce as putea face? trebuie sa cumpar din alea noi? unde gasesc? chiar as vrea sa le fac pentru ca mai am o pereche de boxe Liquid Power dar nu sunt bune de nimic, nu se aude deloc bine... Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Se pot înlocui condensatorii, doar să se mai poată citi pe ei valorile. Link spre comentariu
andea_lucan_92 Postat Ianuarie 6, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 nu prea se mai poate... nu as gasi undeva din alea sa le inlocuiesc? Link spre comentariu
andea_lucan_92 Postat Ianuarie 6, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 doar unul mic e ars... abia se mai vede 50 v apoi sub aia e scris cv care incepe cu 2 si sub aia e scris GR(M)1 CAM ATATA SE MAI VEDE Link spre comentariu
Vizitator robyaudi Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 pune condensatori de 4,7 qf /100 v (am mai schimbat si eu la doua). Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Să fie tip mpp, mkt, mkp... nu electrolitici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum