Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

drivere placa de baza- ACP/PNPOCO2/1

dan-a2

Postări Recomandate

Ieri mi-a picat hardul de la pc. din atelier ,(kitul de drivere s-a pierdut ) . Ma poate indruma cineva exact unde pot gasi driverele sunet si retea ? , m-am uitat pe net ,dar nu gasesc nimic concret si nici nu prea ma pricep !! :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan-a2

9

• teoilca

7

• gabiz_ro

2

• wally_gatter

1

Top autori în acest subiect

nu ai scris bine modelul placii de baza. instaleaza slimdrive http://www.driverupdate.net// si ar trebui sa isi caute singur driverele si sa le instaleze, dar pt asta ai nevoie de internet. daca nu ai net pe compu respectiv monteaza o placa de retea pe pci pt a-l putea conecta la net!

Modelul placii de baza si producatorul il afli daca te uiti pe placa de baza.

Spor

Link spre comentariu

Asta am gasit in Device Manager scris !Pe placa am gasit scris decat : NE2 PAP-ULTRA ,si google nu-mi returneaza nimic despre aceasta denumire . :jytuiyuSe pare ca placa este JETWAY -NE2PAP-ULTRA

Link spre comentariu

din pacate informatia anterioara nu ajuta.descarca Aida din linkul anterior, ruleaza-l pe computerul respectiv (aida32.exe este executabilul) si trimite-ne raportul (rapoarte/creare raport asistat pro/lite) alegi creare raport hardware si-l salvezi in html dupa care il atasezi aici. Daca ai dileme adauga-ma pe mess (ID ca si userul)

Link spre comentariu

Calculatorul tau nu e cumva fujitsu siemens sau dell? Trebuie sa scrie modelul pe carcasa sau in spatele carcasei modelul. Din device manager nu stiu sa poti afla modelul placii de baza. Cateodata te poate ajuta Aida http://www.softpedia.com/get/System/Sys ... AIDA.shtml sa indentifici producatorul componentelor. eventual salveaza raportul si ataseaza-l aici.

Dupa instalarea programului :ID placa de baza - 10/20/2004-nVidia-nForce-6A61BJ19C-00Numele placii de baza - necunoscut .
Link spre comentariu

Nu am reusit nimic . :jytuiyu - am reusit sa-l blochez din bios :sparge: -I-am resetat biosul (cred) ,si am ajuns tot de unde am plecat ! >> Am nevoie macar de driverul de retea sa ma pot conecta la net !!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări