dan-a2 Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Ieri mi-a picat hardul de la pc. din atelier ,(kitul de drivere s-a pierdut ) . Ma poate indruma cineva exact unde pot gasi driverele sunet si retea ? , m-am uitat pe net ,dar nu gasesc nimic concret si nici nu prea ma pricep !! Link spre comentariu
teoilca Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 nu ai scris bine modelul placii de baza. instaleaza slimdrive http://www.driverupdate.net// si ar trebui sa isi caute singur driverele si sa le instaleze, dar pt asta ai nevoie de internet. daca nu ai net pe compu respectiv monteaza o placa de retea pe pci pt a-l putea conecta la net! Modelul placii de baza si producatorul il afli daca te uiti pe placa de baza. Spor Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Asta am gasit in Device Manager scris !Pe placa am gasit scris decat : NE2 PAP-ULTRA ,si google nu-mi returneaza nimic despre aceasta denumire . :jytuiyuSe pare ca placa este JETWAY -NE2PAP-ULTRA Link spre comentariu
teoilca Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Calculatorul tau nu e cumva fujitsu siemens sau dell? Trebuie sa scrie modelul pe carcasa sau in spatele carcasei modelul. Din device manager nu stiu sa poti afla modelul placii de baza. Cateodata te poate ajuta Aida http://www.softpedia.com/get/System/Sys ... AIDA.shtml sa indentifici producatorul componentelor. eventual salveaza raportul si ataseaza-l aici. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 fa o poza de rezolutie cat mai buna a placii de baza ,sa vedem si noi minunatia pe care goagal nu o cunoaste Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Dupa eticheta din spate este: KINETIX-KTV8ARETV8a/S2800/512DDR/80GB8MB/CD-RW/7V Link spre comentariu
teoilca Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 din pacate informatia anterioara nu ajuta.descarca Aida din linkul anterior, ruleaza-l pe computerul respectiv (aida32.exe este executabilul) si trimite-ne raportul (rapoarte/creare raport asistat pro/lite) alegi creare raport hardware si-l salvezi in html dupa care il atasezi aici. Daca ai dileme adauga-ma pe mess (ID ca si userul) Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Calculatorul tau nu e cumva fujitsu siemens sau dell? Trebuie sa scrie modelul pe carcasa sau in spatele carcasei modelul. Din device manager nu stiu sa poti afla modelul placii de baza. Cateodata te poate ajuta Aida http://www.softpedia.com/get/System/Sys ... AIDA.shtml sa indentifici producatorul componentelor. eventual salveaza raportul si ataseaza-l aici.Dupa instalarea programului :ID placa de baza - 10/20/2004-nVidia-nForce-6A61BJ19C-00Numele placii de baza - necunoscut . Link spre comentariu
teoilca Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 placa de baza se pare ca este jetway . in linkul de mai jos sunt driverele, alegi pe cele de NF2. http://www.jetway.com.tw/evisn/download ... ndex-4.htm Le alegi pe cele care corespund sistemului tau de operare (de obicei windows XP 32bit) . Sa instalezi si pe cele de la chipset ! Toate cele bune Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Multumesc!!Si raportul : Link spre comentariu
teoilca Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Deci ai reusit sa instalezi driverele din cate vad. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Nu am reusit nimic . - am reusit sa-l blochez din bios -I-am resetat biosul (cred) ,si am ajuns tot de unde am plecat ! >> Am nevoie macar de driverul de retea sa ma pot conecta la net !! Link spre comentariu
teoilca Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 de pe saitul cu drivere, incearca sa instalezi All in One Driver For Windows 2000/XP de la NF3 si NF4. Incerca sa-i postezi o poza facuta la placa de baza. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Ati incercat sa descarcati ceva de acolo ? -eu nu reusesc ,ba nu se incarca pagina sau error 404 ! Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Ia vezi asta este? Sau asta,par identice cu exceptia buzzerului de pe placa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum