Vizitator andrei32b Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Salut,va deranjez si eu (desi nu ma pricep la chestiile astea)cu o intrebare! Am un cuptor cu microunde (deala facut pe genunchi) si nu se mai invirte acel suport din interior(farfuria)?Ce credeti ca are,se mai poate repara!? Link spre comentariu
alex14 Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 cuptorul functioneaza ? daca nu se mai invarte suportul ala desfa cuptorul , farfuria aia o invarte un fel de motor si poate a sarit ceva piesa. Link spre comentariu
kodor2001 Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Cel mai adesea, intre motoras si crucea aia de plastic pe care sta platoul, este o curea; incepeti verificarea cu acea curea Link spre comentariu
danys Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 NU are curea motorul antreneaza direct platoul posibil motor ars se gasesc fara probleme in jur de 25ron tr vazuta tensiunea de alimentare sunt doua modele 220v si 30v Link spre comentariu
niki4 Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Nu exista curea,daca cuptorul incalzeste posibil motorul ce antreneaza platoul defect, trebuie verificat daca se alimenteaza(.220V SAU 36V) Link spre comentariu
E_manuel Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 (...)Am un cuptor cu microunde (...) nu se mai invirte acel suport din interior(farfuria) (...)In mod normal se poate repara, insa avand in vedere dupa felul cum intrebi, este clar ca esti incepator, iar interventia in cuptoarele cu microunde este extrem de riscanta cu repercursiuni foarte grave asupra sanatatii in mod iremediabil. In primul rand, un cuptor cu microunde demontat, si pus in functiune, expune persoana, persoanele din apropiere, la risc de electrocutare la tensiune inalta, si poate produce soc electric ce provoaca moartea. De asemenea, un cuptor cu microunde demontat si pus in functiune, expune toate persoanele din apropiere, la radiere prin microunde, iar efectele sunt nocive , poate distruge tesutul definitiv, poate afecta grav vederea ori definitiv, dar si alte efecte extrem de daunatoare. Nu vreau sa te sperii, incerc doar sa-ti dau un sfat, dai o bere unui mester care stie ce face, si poti sta linistit seara in pat, decat in suferinta. Link spre comentariu
Vizitator darian Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 vezi ca la usa ai doua carlige care realizeaza inchidera usii si unul di ele este ruptmotorasul de sub platou(un sevomotor)este ars sau blocat de mancare cazuta si arsa acolocam astea sunt posibilele defecte probabile Link spre comentariu
alex14 Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 mi-a trimis andrei pm in prima zi si mi-a multumit.deci cred ca a rezolvat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum