Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

defect cuptor microunde

Vizitator andrei32b

Postări Recomandate

Vizitator andrei32b
:jytuiyu Salut,va deranjez si eu (desi nu ma pricep la chestiile astea)cu o intrebare! Am un cuptor cu microunde (deala facut pe genunchi) si nu se mai invirte acel suport din interior(farfuria)?Ce credeti ca are,se mai poate repara!?
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex14

2

• kodor2001

1

• danys

1

• niki4

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

(...)Am un cuptor cu microunde (...) nu se mai invirte acel suport din interior(farfuria) (...)

In mod normal se poate repara, insa avand in vedere dupa felul cum intrebi, este clar ca esti incepator, iar interventia in cuptoarele cu microunde este extrem de riscanta cu repercursiuni foarte grave asupra sanatatii in mod iremediabil.

In primul rand, un cuptor cu microunde demontat, si pus in functiune, expune persoana, persoanele din apropiere, la risc de electrocutare la tensiune inalta, si poate produce soc electric ce provoaca moartea.

De asemenea, un cuptor cu microunde demontat si pus in functiune, expune toate persoanele din apropiere, la radiere prin microunde, iar efectele sunt nocive , poate distruge tesutul definitiv, poate afecta grav vederea ori definitiv, dar si alte efecte extrem de daunatoare.

Nu vreau sa te sperii, incerc doar sa-ti dau un sfat, dai o bere unui mester care stie ce face, si poti sta linistit seara in pat, decat in suferinta.

Link spre comentariu
Vizitator darian

vezi ca la usa ai doua carlige care realizeaza inchidera usii si unul di ele este ruptmotorasul de sub platou(un sevomotor)este ars sau blocat de mancare cazuta si arsa acolocam astea sunt posibilele defecte probabile

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări