Vizitator IceCris Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Buna, am o problema cu un Memory Stick, nu-l pot formata nici cum. Cand dau din My Computer click dreapta pe el si proprieties imi afiseaza: Used Space 0 bytes, Free Space 0 bytes, Capacity 0 bytes: http://img155.imageshack.us/img155/1185/ssma.png In my computer am incercat click dreaptea - format dar nu se intampla nimic(nu se deschide chenarul de formatare), si am incercat si cu HP USB Disk storage format tool si imi da erroare: There is no media in specified device. Are cineva vreo idee ce as putea face in acest caz? Link spre comentariu
winner23 Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Incearca daca ai posibilitatea sa il fomatezi pe ubuntu chiar si de pe live cd sigur merge Link spre comentariu
blazeu Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Probabil e dat peste cap FAT-ul de pe stick; exista programe si sub Windows pentru depanat chestia asta (un amic si-a "reparat" un stick destul de scump la vremea lui, care devenise de 0 bytes)Mai cautati. Link spre comentariu
Vizitator IceCris Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 am incercat si cu ubuntu 11.10 rulat de pe cd, mil recunoaste, pot intra pe el dar problema e ca e formatat fat32 si nul pot formata cu gparted, imi da erroare:| Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum