Kytan666 Postat Martie 20, 2006 Partajează Postat Martie 20, 2006 tot lucrez cu monitoare si la multe paraca nu-mi vine sa le pun pe placa mea video... parca nu vreau sa raman fara ea ca am mai avut probleme de genul mai ales la cabluri video schimbate aiurea de altii.. asi vrea o idee sau mai multe pt un generator stand alone de semnal RGB. generator de orice(niste culori amestecate orice ) .... numai sa am ceva pe ecran sa fiu sigur ca pot sa-l pun la calc linistit inca nu am cautat pe google o schema , pt nu vreau sa ma caut aiurea. a facut cineva asa ceva , exista de cumparat , se merita efortul , cat e de complexa ? Link spre comentariu
pisoiu Postat Martie 20, 2006 Partajează Postat Martie 20, 2006 Parerea mea mai bine cumpara-ti un splitter care face distributia de la o placa video la mai multe monitoare, distribuitoarele de genul asta de obicei au buffere in interior, o sa poti proteja placa video. Cu un generator simplu nu o sa poti testa in mai multe rezolutii, nu o sa vezi probleme gen focalizare, convergenta, etc... Sa construiesti un generator stand alone pentru mira gen NokiaTest, s-ar putea sa nu fie foarte simplu./pisoiu Link spre comentariu
Vizitator octav Postat Martie 22, 2006 Partajează Postat Martie 22, 2006 eu te sfatuiesc altfel; cumparati un calculator mai ieftin....pina in 2mil.... si restul il stii mai departe! Un generator "rgb" nu prea is are rostul parerea mea.... Link spre comentariu
ciocead4 Postat Martie 22, 2006 Partajează Postat Martie 22, 2006 Salutare,am construit asa ceva acum 4-5 ani si eram incantat de rezultate. Si eu reparam la vremea aia monitoare si stiu cum e sa nu ai mult spatiu pe masa de lucru (sau in preajma ei). Device-ul construit de mine stia sa genereze mira de bare color, bare alb-negru, rastru alb, rastru negru si rastru albastrui. In plus stia doua moduri video: DOS (exact ca in momentul dinaintea bootarii Windows-ului) si Win (800x600x60Hz).Comutarea intre diversele moduri se facea prin apasarea unui buton (succesiune in inel). Dimensiunile intregului dispozitiv sunt comparabile cu marimea unui pachet de tigari :yawinkle: .Chiar ma intrebam uneori, daca ar exista doritori pentru astfel de dispozitive sau numai eu am astfel de "fluturasi" in cap!Daniel Link spre comentariu
Vizitator ionut musat Postat Mai 19, 2006 Partajează Postat Mai 19, 2006 uite aici ce iti trebuie. e cu pic Link spre comentariu
Kytan666 Postat Mai 22, 2006 Autor Partajează Postat Mai 22, 2006 cu pic nu am sanse de lucru , ms mult dar nu fac cu memorii :weedman: nmai astept sugestii Link spre comentariu
Vizitator ionut musat Postat Mai 25, 2006 Partajează Postat Mai 25, 2006 mai simplu de atat nu cred ca ai sa gasesti pentru monitoare. Nu te speria de pic ca nu e asa complicat sa cumperi unul si sa il scrii. Cu totul cred ca ajunge la 15 lei. Cdred ca merita decat sa stai cu unitatea si sa vrei sa sucesti monitorul si sa nu ai cum din cauza cablului. Link spre comentariu
Vizitator XRaSe Postat August 13, 2010 Partajează Postat August 13, 2010 Si eu as avea nevoie de un astfel de generator ... Link spre comentariu
radusa Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Un generator model mai vechi de la ELV. Link spre comentariu
ionu x Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 daca ai face rost de un calculator slab...sau mai bine o alta placa video pentru acelasi calculator...prima data incerci aici iar daca totul e bine pui la cealalta placa video....(nush sigur daca poti folosi 2 placi la un calc....doar m-am gandit) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum