Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DVD Laptop Amilo A1655G defect

adi37male

Postări Recomandate

Buna ziua, rog pe cineva care stie cum pot sa scot un DVD care nu mai fucntioneaza

dintr-un Laptop Fujitsu Siemens Amilo A1655G , pt ca nu vad nici un surub pe spatele carcasei. Si de unde as putea cumpara unul nou cu care sa-l inlociesc pe acesta defect.

Va multumesc anticipat !post-61478-139829365212_thumb.jpgpost-61478-139829365226_thumb.jpg

post-61478-139829365199_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi37male

4

• fum3z

2

• kodor2001

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

E musai sa demontati carcasa inferioara ca sa ajungeti la surubelul care tine unitatea. Si ca sa demontati carcasa inferioara trebuie mai intai sa demontati displayul (sa-l detasati cu tot cu balamale).

Link spre comentariu

E musai sa demontati carcasa inferioara ca sa ajungeti la surubelul care tine unitatea. Si ca sa demontati carcasa inferioara trebuie mai intai sa demontati displayul (sa-l detasati cu tot cu balamale).

Nu cumva are acest surubel care tine fixat DVD ROM-ul undeva sub tastatura ? Adica pe partea superioara a Laptopului ?Sau vreo clema ceva in el , pt ca mi se pare cam complicat pt un simplu surub sa demontezi tot Laptopul .
Link spre comentariu

Daca e pe ATA te pot ajuta eu cu un dvd-rw. Da-mi un PM.Bafta!

Pai inca nu l-am scos pe cel defect , stiu doar ca e Philips DVD+RW sdvd8820 . Alte amunnte nu stiu ,,, unde as putea sa mai multe ?
Link spre comentariu

Modelul e ATA...verifica sub tastatura dupa surub, sau poate e acoperit de etichetele de dedesubt.Sau vezi ca la unele modele surubul e sub capacul cel mare de la ram, procesor...

Link spre comentariu

Modelul e ATA...verifica sub tastatura dupa surub, sau poate e acoperit de etichetele de dedesubt.

Sau vezi ca la unele modele surubul e sub capacul cel mare de la ram, procesor...

Surubul care tinea DVD ROM-ul se gasea sub tastatura iar modelul DVD-ului este cel din poza. Rog cine are acest model sa -mi spuna cu ce pret il vinde si in ce conditii . Va multumesc !

post-61478-139829365274_thumb.jpg

post-61478-139829365298_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări