adi37male Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Buna ziua, rog pe cineva care stie cum pot sa scot un DVD care nu mai fucntioneaza dintr-un Laptop Fujitsu Siemens Amilo A1655G , pt ca nu vad nici un surub pe spatele carcasei. Si de unde as putea cumpara unul nou cu care sa-l inlociesc pe acesta defect. Va multumesc anticipat ! Link spre comentariu
kodor2001 Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 E musai sa demontati carcasa inferioara ca sa ajungeti la surubelul care tine unitatea. Si ca sa demontati carcasa inferioara trebuie mai intai sa demontati displayul (sa-l detasati cu tot cu balamale). Link spre comentariu
adi37male Postat Ianuarie 6, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 E musai sa demontati carcasa inferioara ca sa ajungeti la surubelul care tine unitatea. Si ca sa demontati carcasa inferioara trebuie mai intai sa demontati displayul (sa-l detasati cu tot cu balamale).Nu cumva are acest surubel care tine fixat DVD ROM-ul undeva sub tastatura ? Adica pe partea superioara a Laptopului ?Sau vreo clema ceva in el , pt ca mi se pare cam complicat pt un simplu surub sa demontezi tot Laptopul . Link spre comentariu
fum3z Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Daca e pe ATA te pot ajuta eu cu un dvd-rw. Da-mi un PM.Bafta! Link spre comentariu
adi37male Postat Ianuarie 6, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Daca e pe ATA te pot ajuta eu cu un dvd-rw. Da-mi un PM.Bafta!Pai inca nu l-am scos pe cel defect , stiu doar ca e Philips DVD+RW sdvd8820 . Alte amunnte nu stiu ,,, unde as putea sa mai multe ? Link spre comentariu
fum3z Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Modelul e ATA...verifica sub tastatura dupa surub, sau poate e acoperit de etichetele de dedesubt.Sau vezi ca la unele modele surubul e sub capacul cel mare de la ram, procesor... Link spre comentariu
adi37male Postat Ianuarie 6, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Modelul e ATA...verifica sub tastatura dupa surub, sau poate e acoperit de etichetele de dedesubt. Sau vezi ca la unele modele surubul e sub capacul cel mare de la ram, procesor... Surubul care tinea DVD ROM-ul se gasea sub tastatura iar modelul DVD-ului este cel din poza. Rog cine are acest model sa -mi spuna cu ce pret il vinde si in ce conditii . Va multumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum