Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Preamplificator microfon electret

tiritrobo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tiritrobo

12

• remus68

7

• iulianpry

2

• Spitfire

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Doresc o aplicatie electret care sa permita monitorizarea la nivel de hearing aid a unei incinte. Are cineva o varianta functionala cu high gain si iesire audio pe linie?

Microfoane electret mai rar acum, dar se gasesc microfoane condensator, care-i cam tot aia.Daca vrei monitorizare la nivel de hearing aid incearca sa folosesti un condenser microphone preamplifier care sa aiba operational amplifier with negative feedback controlled si care poate avea sau nu non linear frequency response. High gain il poti obtine controlind negative feedback operational amplifier sau conectind in cascada doua etaje cu opamp.
Link spre comentariu

Nu am reusit sa scot schema. In schimb am identificat cativa pini ai integratului. Vedeti si imaginea.

Integratul este polizat iar cheia nu se vede nici pe cablaj.

Deci pe pinul 4 sau 8 este B+. Pe pinul 4, 5 sau 1 este GND. Pe 3 sau 7 avem iesirea audio. Pe 7 sau 3 avem mic input.

Seamana cu un LM358.

http://phone-diagram.blogspot.com/2011/ ... lm358.html

post-19559-139829371962_thumb.jpg

Link spre comentariu

Deci pe pinul 4 sau 8 este B+. Pe pinul 4, 5 sau 1 este GND

:rade: Este un dublu opamp... cauta in orice foaie de catalog a unui asemenea integrat si vei vedea. Daca tu nu ai bunavointa sa scoti schema (deosebit de simpla de altfel) cine crezi ca o va face. Nimeni nu va sta sa-si stoarca mintea si sa-ti puna totul pe tava!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări