Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Generalitati mini laptop

nickrvl

Postări Recomandate

Am luat pina la urma acel Lenovo si merge bine, acum vreau sa discutam de altceva, asta ca sa nu mai deschid alta "discutie", cum am spus am luat si un modul GPS Usb si caut "de nebun" de ceva zile un soft care sa-mi permita navigarea, sa dovedit ca tot IGO e bun insa m-am cramponat de harti, pur si simplu nu-mi vede IGO hartile pe care le pun, am doua variante, relativ apropiate si nu merg hartile de la una la alta, amindoua "vorbeau" numai ruseste si engleza, am reusit sa le adaug si limba romana atit la limbaj cit si la text dar la harti nu vrea si pace, ce e de facut? am harti de la un gps mobil pentru aproape toata Europa dar cum am spus nu sint vazute de aceste IGO Pc.post-9441-139829373767_thumb.jpgpost-9441-139829373763_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nickrvl

9

• yo9hnf

4

• omidebulas

1

• strombi

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am luat pina la urma acel Lenovo si merge bine, acum vreau sa discutam de altceva, asta ca sa nu mai deschid alta "discutie", cum am spus am luat si un modul GPS Usb si caut "de nebun" de ceva zile un soft care sa-mi permita navigarea, sa dovedit ca tot IGO e bun insa m-am cramponat de harti, pur si simplu nu-mi vede IGO hartile pe care le pun, am doua variante, relativ apropiate si nu merg hartile de la una la alta, amindoua "vorbeau" numai ruseste si engleza, am reusit sa le adaug si limba romana atit la limbaj cit si la text dar la harti nu vrea si pace, ce e de facut? am harti de la un gps mobil pentru aproape toata Europa dar cum am spus nu sint vazute de aceste IGO Pc.................

Am rezolvat, acum am si harti....., ca sa vad la o rezolutie mai mare se poate? am gasit ceva "modificari" dar nu functioneaza nici una, gasise-m la un moment dat un "executabil" care marea automat la rezolutia ecranului insa nu-l mai gasesc....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări