Vizitator tamasflex_1 Postat Septembrie 4, 2006 Partajează Postat Septembrie 4, 2006 Domnilor, unde se poate procura sirma de bobinat emailat _0.05 -0.06 mm? Link spre comentariu
felixx Postat Septembrie 5, 2006 Partajează Postat Septembrie 5, 2006 Daca vrei sa-ti faci traful care va fi folosit la un amp pentru chitara cel mai bine este sa vb. cu "overdrive".Te rezolva el repede.Dar daca vrei sa-l folosesti pentru auditii si esti "mofturos" atunci traful trebuie gindit un pic altfel.....pastrind indicatiile de miez de la "overdrive". Link spre comentariu
mojnost Postat Septembrie 9, 2006 Partajează Postat Septembrie 9, 2006 Domnilor, unde se poate procura sirma de bobinat emailat _0.05 -0.06 mm?Am eu sarma de 0,05 dar mai bine imi dai carcasa si o bobinez ca e greu de transferat sarma asa de subtire de pe un suport pe altul - asta daca vrei doar sa bobinezi un traf si daca esti din Buc. Link spre comentariu
vasilenicolae52 Postat Septembrie 9, 2006 Partajează Postat Septembrie 9, 2006 Domnilor, unde se poate procura sirma de bobinat emailat _0.05 -0.06 mm?Am eu sarma de 0,05 dar mai bine imi dai carcasa si o bobinez ca e greu de transferat sarma asa de subtire de pe un suport pe altul - asta daca vrei doar sa bobinezi un traf si daca esti din Buc. banuiesc a fi vorba de o doza de chitara ... nu traf ! Link spre comentariu
yo9hrb Postat Septembrie 9, 2006 Partajează Postat Septembrie 9, 2006 Domnilor, unde se poate procura sirma de bobinat emailat _0.05 -0.06 mm?Daca gasesti vreo fabrica (virgula...) care rebobineaza transformatoare de Andrex sau alte surse de radiatii penetrante... ai solutia. In Ploiesti se gaseste la UZUC, dar sa nu spui ca stii de la mine :rolleyes: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum