Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

transformator iesire AJUTOR!!!!!!!!!

Vizitator ob_guitarschizofrenic

Postări Recomandate

sal, am de gand sa fac o statzie din asta de chitara, ma gandeam la un marshall de 20 w dar....... m-am cam impotmolit rau in transformatorul de iesire.

http://www.freeinfosociety.com/electron ... php?id=492

ma poate ajuta cineva cu ceva informatzii despre cum sa i l fac. eu am ceva dar sunt pentru statzi mult mai mici de 10 w. multzumesc anticipat!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vasilenicolae52

7

• overdrive

1

• sere

1

• felixx

1

si crezi ca nu e posibil?!!! am gasit schema in mai multe parti, plus ca au mai folosit ashtia de la marshall ideea cu 2 el 84 si la alte modele.

Link spre comentariu

- nu am spus ca nu e posibil ! ... dar am adaugat in ce conditii ! ... si asta pt. 25% putere in plus ! - mai rational ar fi folosirea insa a 2x6P3S care la un 20/25W vor functiona mult si bine !

Link spre comentariu

am gasit date pt. traf [2x6P3S] : tole E32x42[grosime]=13,5 cmp ; P = 3800 sp [cu priza la 1/2] , CuEm 0,25 ; S = 80 sp , CuEm 1,2 pt. sarcina de 4 ohmi ... montat intretesut ! ... bibliografie TANARUL AUDIOAMATOR/George Racz ... daca vrei iti dau date si pt 2xEL84 !?

Link spre comentariu
Vizitator edgar18

- 2xEL84 ? ... in catalog e dat ca scoate max. cca 15w ! ... 370V tens.anodica.... cred ca mananca doua finale pe saptamana !!!

Vezi aici: http://home.wanadoo.nl/nico.verduin/index.htmGasesti diferite amlificatoare cu tuburi pentru ghitara.O pedala de distorsianat pe care am facut si suna foarte fain (am MP3 daca te intereseaza pe care am ineregisrat nu de mult) :http://www.bss.fw.hu Schema o gasesti unde arata o ghitara.
Link spre comentariu

am gasit date pt. traf [2x6P3S] : tole E32x42[grosime]=13,5 cmp ; P = 3800 sp [cu priza la 1/2] , CuEm 0,25 ; S = 80 sp , CuEm 1,2 pt. sarcina de 4 ohmi ... montat intretesut ! ... bibliografie TANARUL AUDIOAMATOR/George Racz ... daca vrei iti dau date si pt 2xEL84 !?

Link spre comentariu

tola E32 .. cred ca mai degraba E16 pentru ca se ia ca referinta latimea limbii mici a E-ului. Daca notam cu "a" partea mica ...partea centrala (care ne intereseaza) are 2a. La fel si pt E28 .. este de fapt E14. Gasim mai multe detalii in cartea "Montaje Electronice" de Ilie Mihaescu la pag.136.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Guitaristule schizofrenic contacteaza-ma la 0721498082 si iti dau eu un miez ptr asa final.Trebuiesc niste miezuri mai deosebite ca sa sune cum trebe... :yawinkle:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări