Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme deosebite intilnite in depanari

Toni Marginean

Postări Recomandate

Acum 2 ore, dan cod a spus:

Cei care se ocupa de reparații recunosc vestel după eticheta, indiferent ce o scrie pe tv(Dacia, Renault, Mercedes, Audi etc. asta ca și gluma) . Deci ușor de ales. 

Am inteles, nu fac parte din breasla voastra, adio Vestel! 

Link spre comentariu

asa  si  ?  unde  vrei  sa  bati  cu  postarea  ta ,  ca  eu  unul ,  sa  mor  daca  am  inteles  daca  e  de  bine  , sau  de  rau  ?

ps ...scuze ,  eu  am  facut  un  comentariu  la  postarea  lui  Lucadorin ,  care  a  adus  discutia  despre  cum  a  schimbat  el  barete  la  un  Panasonic  4k , de  prin  2015 ...cu  sasiu  de  Vestel si  barete  de  Vestel ...

La 08.04.2022 la 20:33, lucadorin a spus:

Tocmai am schimbat baretele la un Panasonic 3D, 4k de 48 de inch ! Șasiu Vestel, inclusiv display-ul. Și are ceva anișori,  2015...

...adica  la  aceasta  postare ...

scuze  again , rog  un  moderator  sa  uneasca  aceste  ultime  2  postari  ale  mele ...ca  sa  nu  se  creada  ca  m-am  legat  de  dl  dan cod ...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu
1 oră în urmă, misuraelectronic a spus:

asa  si  ?  unde  vrei  sa  bati  cu  postarea  ta ,  ca  eu  unul ,  sa  mor  daca  am  inteles  daca  e  de  bine  , sau  de  rau  ?

ps ...scuze ,  eu  am  facut  un  comentariu  la  postarea  lui  Lucadorin ,  care  a  adus  discutia  despre  cum  a  schimbat  el  barete  la  un  Panasonic  4k , de  prin  2015 ...cu  sasiu  de  Vestel si  barete  de  Vestel ...

...adica  la  aceasta  postare ...

scuze  again , rog  un  moderator  sa  uneasca  aceste  ultime  2  postari  ale  mele ...ca  sa  nu  se  creada  ca  m-am  legat  de  dl  dan cod ...

A fost doar o informație, tot era vorba de Vestel...atâta tot! Nu mă interesează alte ,,nuanțe", nu sunt nici pro, nici contra...

Link spre comentariu

Un vecin avea aceste poze in telefon, modelul o sa mi-l trimita mai tarziu.

Este un SONY de 80cm, are vreo sansa sa fie adus pe linia de plutire?

sony2.jpg

Link spre comentariu

Doar dacă îl pune pe niște polistiren sa mai plutească. 

Eu zic ca-s probleme cu driverele laterale de pe panel și deci nu prea ai ce-I face. (schimbat COF-uri). 

Link spre comentariu
Acum 3 ore, dumitrumy a spus:

Un vecin avea aceste poze in telefon, modelul o sa mi-l trimita mai tarziu.

Este un SONY de 80cm, are vreo sansa sa fie adus pe linia de plutire?

sony2.jpg

Depinde de display și legătură dintre display și T-con. Niște poze cu astea ar ajuta. 

Link spre comentariu
La 08.04.2022 la 14:15, validae a spus:

Dacă aveţi de ales ceva ce să puteţi repara uşor şi ieftin după garanţie, din lista aceea eu v-aş recomanda Hisense, Nei, Orion, Sharp.

Va mai deranjez un pic si azi. Am marit un pic diagonala si am gasit pt saraci 2 variante. Aveti sau ati depanat asa ceva pt un sfat?

NEI-Hisense.jpg

Link spre comentariu

Dintre cele două eu aş alege Hisense, am reparat aşa ceva şi e uşor de reparat (piese şi leduri uşor de găsit) iar punctul slab la NEI ar fi meniul extrem de prost conceput.Fiind asamblat în ţară, presupun că e reparabil destul de uşor dar i-am luat maică-mii unul şi cu toată răbdarea mea, nu am reuşit să-i aranjez canalele într-o ordine preferată, aşa cum fac cu orice televizor.

Link spre comentariu

Hisense este din categoria premium din China. Avantajul ar fi ca nu mai poți acuza că-i o firma doar cu numele și fabricat în China. 

Eu am făcut bucăți unul cu ecranul spart și părea foarte bine gindit. 

Link spre comentariu

Pana iau un tv nou trebuia sa fac ceva ca am ramas doar cu un CRT. Am de vreo 3 ani un tv HD de 82cm la care un prieten nu a mai dorit sa inlocuiasca baretele. Parea lovit intrun colt si l-am dus la donatoare. Azi am zis macar sa masor baretele. Sunt Vestel sursa si placa, are 2 barete cu cate 11 led-uri. O bareta s-a aprins complet iar la a doua doar 7 si mi-a venit o idee sa-l testez macar: am pus o bareta cu 4 led-uri (de la un LG mare) in paralel (fizic) cu cea bolnava. LED-urile defecte le-am scurtcircuitat si am legat in serie baretele. Nu am mai putut pune folia de plastic cu orificii pt led-uri. Rezultatul:

tv1.png

Editat de dumitrumy
greseli de scriere
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări