dumitrumy Postat Aprilie 8, 2022 Partajează Postat Aprilie 8, 2022 Acum 2 ore, dan cod a spus: Cei care se ocupa de reparații recunosc vestel după eticheta, indiferent ce o scrie pe tv(Dacia, Renault, Mercedes, Audi etc. asta ca și gluma) . Deci ușor de ales. Am inteles, nu fac parte din breasla voastra, adio Vestel! Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 8, 2022 Partajează Postat Aprilie 8, 2022 Acum 2 ore, dumitrumy a spus: Am inteles, nu fac parte din breasla voastra, adio Vestel! Putem ajuta dacă vedem poze cu etichetele. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Aprilie 12, 2022 Partajează Postat Aprilie 12, 2022 (editat) asa si ? unde vrei sa bati cu postarea ta , ca eu unul , sa mor daca am inteles daca e de bine , sau de rau ? ps ...scuze , eu am facut un comentariu la postarea lui Lucadorin , care a adus discutia despre cum a schimbat el barete la un Panasonic 4k , de prin 2015 ...cu sasiu de Vestel si barete de Vestel ... La 08.04.2022 la 20:33, lucadorin a spus: Tocmai am schimbat baretele la un Panasonic 3D, 4k de 48 de inch ! Șasiu Vestel, inclusiv display-ul. Și are ceva anișori, 2015... ...adica la aceasta postare ... scuze again , rog un moderator sa uneasca aceste ultime 2 postari ale mele ...ca sa nu se creada ca m-am legat de dl dan cod ... Editat Aprilie 12, 2022 de misuraelectronic Link spre comentariu
lucadorin Postat Aprilie 12, 2022 Partajează Postat Aprilie 12, 2022 1 oră în urmă, misuraelectronic a spus: asa si ? unde vrei sa bati cu postarea ta , ca eu unul , sa mor daca am inteles daca e de bine , sau de rau ? ps ...scuze , eu am facut un comentariu la postarea lui Lucadorin , care a adus discutia despre cum a schimbat el barete la un Panasonic 4k , de prin 2015 ...cu sasiu de Vestel si barete de Vestel ... ...adica la aceasta postare ... scuze again , rog un moderator sa uneasca aceste ultime 2 postari ale mele ...ca sa nu se creada ca m-am legat de dl dan cod ... A fost doar o informație, tot era vorba de Vestel...atâta tot! Nu mă interesează alte ,,nuanțe", nu sunt nici pro, nici contra... Link spre comentariu
dumitrumy Postat Aprilie 17, 2022 Partajează Postat Aprilie 17, 2022 Un vecin avea aceste poze in telefon, modelul o sa mi-l trimita mai tarziu. Este un SONY de 80cm, are vreo sansa sa fie adus pe linia de plutire? Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 17, 2022 Partajează Postat Aprilie 17, 2022 Doar dacă îl pune pe niște polistiren sa mai plutească. Eu zic ca-s probleme cu driverele laterale de pe panel și deci nu prea ai ce-I face. (schimbat COF-uri). Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 17, 2022 Partajează Postat Aprilie 17, 2022 Acum 3 ore, dumitrumy a spus: Un vecin avea aceste poze in telefon, modelul o sa mi-l trimita mai tarziu. Este un SONY de 80cm, are vreo sansa sa fie adus pe linia de plutire? Depinde de display și legătură dintre display și T-con. Niște poze cu astea ar ajuta. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Aprilie 21, 2022 Partajează Postat Aprilie 21, 2022 La 08.04.2022 la 14:15, validae a spus: Dacă aveţi de ales ceva ce să puteţi repara uşor şi ieftin după garanţie, din lista aceea eu v-aş recomanda Hisense, Nei, Orion, Sharp. Va mai deranjez un pic si azi. Am marit un pic diagonala si am gasit pt saraci 2 variante. Aveti sau ati depanat asa ceva pt un sfat? Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 21, 2022 Partajează Postat Aprilie 21, 2022 Dintre cele două eu aş alege Hisense, am reparat aşa ceva şi e uşor de reparat (piese şi leduri uşor de găsit) iar punctul slab la NEI ar fi meniul extrem de prost conceput.Fiind asamblat în ţară, presupun că e reparabil destul de uşor dar i-am luat maică-mii unul şi cu toată răbdarea mea, nu am reuşit să-i aranjez canalele într-o ordine preferată, aşa cum fac cu orice televizor. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Aprilie 21, 2022 Partajează Postat Aprilie 21, 2022 Multumesc, sper ca pana strang banii sa mentina pretul. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 21, 2022 Partajează Postat Aprilie 21, 2022 Eu am făcut NEI uri din astea și sunt ok. Personal nu as plăti în plus pentru Hisense. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Aprilie 21, 2022 Partajează Postat Aprilie 21, 2022 Multumesc, nu strica 350 lei in buzunar. Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 21, 2022 Partajează Postat Aprilie 21, 2022 Hisense este din categoria premium din China. Avantajul ar fi ca nu mai poți acuza că-i o firma doar cu numele și fabricat în China. Eu am făcut bucăți unul cu ecranul spart și părea foarte bine gindit. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Aprilie 21, 2022 Partajează Postat Aprilie 21, 2022 (editat) Pana iau un tv nou trebuia sa fac ceva ca am ramas doar cu un CRT. Am de vreo 3 ani un tv HD de 82cm la care un prieten nu a mai dorit sa inlocuiasca baretele. Parea lovit intrun colt si l-am dus la donatoare. Azi am zis macar sa masor baretele. Sunt Vestel sursa si placa, are 2 barete cu cate 11 led-uri. O bareta s-a aprins complet iar la a doua doar 7 si mi-a venit o idee sa-l testez macar: am pus o bareta cu 4 led-uri (de la un LG mare) in paralel (fizic) cu cea bolnava. LED-urile defecte le-am scurtcircuitat si am legat in serie baretele. Nu am mai putut pune folia de plastic cu orificii pt led-uri. Rezultatul: Editat Aprilie 21, 2022 de dumitrumy greseli de scriere Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 21, 2022 Partajează Postat Aprilie 21, 2022 Montati 2 barete noi,sunt ieftine .. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum