mercenarx Postat Februarie 20, 2022 Partajează Postat Februarie 20, 2022 led Philips model 40PUS6809/12 la alimentarea la retea , palpaie rapid ledul de st-by (ca la vestel la resoftarea de pe stick usb) se gaseste intrerupta rezistenta care alimenteaza circuitul de alimentare PFC (SC1S311) din primar sursa -valoare 10 ohmi (nu mai stiu notatia fiindca l-am inchis , si schema nu o gasesc , dar asta nu este o problema -- pentru electronisti , evident) Link spre comentariu
dumitrumy Postat Aprilie 7, 2022 Partajează Postat Aprilie 7, 2022 Am postat aici ca este mai la vedere pt meseriasi. Trebuie sa cumpar un televizor de 82 cm si m-am oprit la 3 firme: Samsung, Philips, LG. Pe care ati vota? Multumesc. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 7, 2022 Partajează Postat Aprilie 7, 2022 In nici un caz Philips .. Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 7, 2022 Partajează Postat Aprilie 7, 2022 Acum 1 oră, manolo a spus: De ce Vestel? Pt ca si Samsung si Philips si LG care se gasesc pe la noi sint facute majoritar cu sasie Vestel, adica nu mai sint ceea ce scrie pe ele. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Aprilie 7, 2022 Partajează Postat Aprilie 7, 2022 (editat) Acum 19 minute, sesebe a spus: Pt ca si Samsung si Philips si LG care se gasesc pe la noi sint facute majoritar cu sasie Vestel, adica nu mai sint ceea ce scrie pe ele. Domnu sesebe...vezi ca bati cimpii rau de tot ...eu zic sa-ti vezi de automatizarile tale si sa nu te mai bagi in felia depanatorilor tv , ca nu stapinesti domeniul nici pe departe . Pentru conformitate , inca nu s-a inventat un produs Samsung pe planeta Pamint cu sasiu de Vestel .... Lg cu sasiu de Vestel sint aproape sigur ca nu exista ...iar Philips cu sasiu de Vestel , sansele sint mici ...aici exista o foarte mica probabilitate . De aici si pina la enormitatea din citat este cale lunga ...cam de-aici si pina in galaxia Andromeda ... Editat Aprilie 7, 2022 de misuraelectronic Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 7, 2022 Partajează Postat Aprilie 7, 2022 Sa inteleg ca dumneata esti depanator tv. Eu stiam ca erai expertul in componente nu in teveuri. Link spre comentariu
TRIFAN Postat Aprilie 7, 2022 Partajează Postat Aprilie 7, 2022 44 minutes ago, misuraelectronic said: Domnu sesebe...vezi ca bati cimpii rau de tot ...eu zic sa-ti vezi de automatizarile tale si sa nu te mai bagi in felia depanatorilor tv , ca nu stapinesti domeniul nici pe departe . Pentru conformitate , inca nu s-a inventat un produs Samsung pe planeta Pamint cu sasiu de Vestel .... Lg cu sasiu de Vestel sint aproape sigur ca nu exista ...iar Philips cu sasiu de Vestel , sansele sint mici ...aici exista o foarte mica probabilitate . De aici si pina la enormitatea din citat este cale lunga ...cam de-aici si pina in galaxia Andromeda ... Pentru Philips va garantez ca sunt si facute de vestel,eri a venit cineva sa-i dau o telecomanda ptr. Philips ,si i-am dat exact de philips ,a venit inapoi ca nu merge ,si a adus si TVul , EXAACT vestel Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 7, 2022 Partajează Postat Aprilie 7, 2022 1 oră în urmă, misuraelectronic a spus: Domnu sesebe...vezi ca bati cimpii rau de tot ...eu zic sa-ti vezi de automatizarile tale si sa nu te mai bagi in felia depanatorilor tv , ca nu stapinesti domeniul nici pe departe . Pentru conformitate , inca nu s-a inventat un produs Samsung pe planeta Pamint cu sasiu de Vestel .... Lg cu sasiu de Vestel sint aproape sigur ca nu exista ...iar Philips cu sasiu de Vestel , sansele sint mici ...aici exista o foarte mica probabilitate . De aici si pina la enormitatea din citat este cale lunga ...cam de-aici si pina in galaxia Andromeda ... Dumneata ori vrei cu tot dinadinsul sa te contrezi cu mine si, din ceea ce vad pe forum, nu numai cu mine, ori nu esti bine informat. Ceea ce am afirmat este din experienta mea personala si din ceea ce am citit chiar aici pe forum. Din pacate acesta este adevarul, adica majoritatea televizoaelor care se gasesc pe la noi nu mai sint "originale" daca pot sa spun asa. Chiar mai rau de atit un model (nu dau numele) analizat in Germania (acum citiva ani) achizitionat apoi din Romania s-a dovedit ca era diferit functional (lipseau citeva optiuni hardware destul de importante) si la un studiu atent in codul TV-ului era un caracter in plus la sfirsit care indica defapt alt model complet diferit. Ar fi bine daca ti-ai documenta mai atent afirmatiile astea a-tot-stiutoare si ai folosi un ton mai colegial. Link spre comentariu
modoran Postat Aprilie 7, 2022 Partajează Postat Aprilie 7, 2022 Samsung sau LG cu sasiu de Vestel nu am vazut niciodata, philips da. Poate ne lamureste sesebe ce model stie cu sasiu vestel sa verificam. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Aprilie 7, 2022 Partajează Postat Aprilie 7, 2022 (editat) Acum 2 ore, sesebe a spus: ori nu esti bine informat. Ceea ce am afirmat este din experienta mea personala si din ceea ce am citit chiar aici pe forum. 1-- sint fabulos de bine informat , stimabile ...nici n-ai idee cit de bine sint ancorat in problemele depanarii tv ... 2-- daca virgula ceea ce ai afirmat in partea a doua a citatului este din experienta personala ...inseamna ca ...ori memoria iti joaca feste , ori experienta personala este cam zero ... sa-mi arati si mie , te rog frumos , un aparat Samsung cu sasiu de Vestel , si eu promit sa-l maninc pe piine ...cu tot cu cablul de alimentare .. 3-- singurul adevar care merita luat in considerare este urmatorul ... la ora actuala , exista niste branduri mari in lume , care au deviat de la linia traditionala si si-au pierdut originalitatea , in sensul ca au preferat sa nu mai investeasca in cercetare , ca sa creeze sasie noi ...ci mai bine le iau de-a gata ...ori de la Vestel , ori de la Beko ...ori de la chinezi ...in speta , de la Tcl , Konka , etc ... Editat Aprilie 7, 2022 de misuraelectronic Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 7, 2022 Partajează Postat Aprilie 7, 2022 Recomand samsung , chiar daca au main china dar sunt ok merg circa 3 ani, si LG sunt ok, philips sunt si cu main de vestel dupa cum spun colegi mai sus Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 7, 2022 Partajează Postat Aprilie 7, 2022 Eu nu as recomanda la nimeni Philips ul actual. Samsung da, LG asa și asa cu plăcile alea aiurea ca în Philips. (nu pot sa spun ce au acum în magazin ce placi au, vorbesc de ce mi-a trecut prin mana) și da personal nu am văzut sașiu vestel la Samsung sau LG. Vestel da. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Aprilie 7, 2022 Partajează Postat Aprilie 7, 2022 Multumesc, deja inclin 80% pt Samsung. Dar am pus intrebarea pt ca am ramas cu impresia ca in cateva postari si Samsung a fost criticat cu ultimele modele. Deocamdata l-am gasit pe acesta: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum