Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme deosebite intilnite in depanari

Toni Marginean

Postări Recomandate

led Philips model 40PUS6809/12

la alimentarea la retea , palpaie rapid ledul de st-by (ca la vestel la resoftarea de pe stick usb)

se gaseste intrerupta  rezistenta care alimenteaza circuitul de alimentare PFC (SC1S311) din primar sursa -valoare 10 ohmi

(nu mai stiu notatia fiindca l-am inchis , si schema nu o gasesc , dar asta nu este o problema -- pentru electronisti , evident)

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Am postat aici ca este mai la vedere pt meseriasi.

Trebuie sa cumpar un televizor de 82 cm si m-am oprit la 3 firme: Samsung, Philips, LG.

Pe care ati vota? Multumesc.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, manolo a spus:

De ce Vestel?

Pt ca si Samsung si Philips si LG care se gasesc pe la noi sint facute majoritar cu sasie Vestel, adica nu mai sint ceea ce scrie pe ele. 

Link spre comentariu
Acum 19 minute, sesebe a spus:

Pt ca si Samsung si Philips si LG care se gasesc pe la noi sint facute majoritar cu sasie Vestel, adica nu mai sint ceea ce scrie pe ele. 

Domnu sesebe...vezi  ca  bati  cimpii  rau  de  tot ...eu  zic  sa-ti  vezi  de  automatizarile  tale  si  sa  nu  te mai   bagi  in  felia  depanatorilor  tv , ca  nu stapinesti  domeniul  nici  pe  departe   .  Pentru  conformitate ,  inca  nu  s-a  inventat un  produs  Samsung  pe  planeta  Pamint  cu  sasiu  de  Vestel ....  Lg  cu sasiu  de  Vestel  sint  aproape  sigur  ca  nu  exista ...iar  Philips  cu  sasiu  de  Vestel , sansele  sint  mici ...aici  exista  o  foarte   mica  probabilitate . De  aici  si  pina  la  enormitatea  din  citat este  cale  lunga ...cam  de-aici  si  pina  in  galaxia Andromeda ...:rzb

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu
44 minutes ago, misuraelectronic said:

Domnu sesebe...vezi  ca  bati  cimpii  rau  de  tot ...eu  zic  sa-ti  vezi  de  automatizarile  tale  si  sa  nu  te mai   bagi  in  felia  depanatorilor  tv , ca  nu stapinesti  domeniul  nici  pe  departe   .  Pentru  conformitate ,  inca  nu  s-a  inventat un  produs  Samsung  pe  planeta  Pamint  cu  sasiu  de  Vestel ....  Lg  cu sasiu  de  Vestel  sint  aproape  sigur  ca  nu  exista ...iar  Philips  cu  sasiu  de  Vestel , sansele  sint  mici ...aici  exista  o  foarte   mica  probabilitate . De  aici  si  pina  la  enormitatea  din  citat este  cale  lunga ...cam  de-aici  si  pina  in  galaxia Andromeda ...:rzb

Pentru Philips va garantez ca sunt si facute de vestel,eri a venit cineva sa-i dau o telecomanda ptr. Philips ,si i-am dat exact de philips ,a venit inapoi ca nu merge ,si a adus si TVul , EXAACT vestel

Link spre comentariu
1 oră în urmă, misuraelectronic a spus:

Dumneata ori vrei cu tot dinadinsul sa te contrezi cu mine si, din ceea ce vad pe forum, nu numai cu mine, ori nu esti bine informat.

Ceea ce am afirmat este din experienta mea personala si din ceea ce am citit chiar aici pe forum. Din pacate acesta este adevarul, adica majoritatea televizoaelor care se gasesc pe la noi nu mai sint "originale" daca pot sa spun asa. Chiar mai rau de atit un model (nu dau numele) analizat in Germania (acum citiva ani) achizitionat apoi din Romania s-a dovedit ca era diferit functional (lipseau citeva optiuni hardware destul de importante) si la un studiu atent in codul TV-ului era un caracter in plus la sfirsit care indica defapt alt model complet diferit.

Ar fi bine daca ti-ai documenta mai atent afirmatiile astea a-tot-stiutoare si ai folosi un ton mai colegial.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, sesebe a spus:

ori nu esti bine informat.

Ceea ce am afirmat este din experienta mea personala si din ceea ce am citit chiar aici pe forum.

1--  sint  fabulos  de  bine  informat , stimabile ...nici  n-ai  idee cit de  bine  sint  ancorat  in  problemele  depanarii  tv ...

2--  daca  virgula  ceea  ce  ai  afirmat  in  partea  a  doua  a  citatului  este  din  experienta  personala ...inseamna  ca  ...ori  memoria  iti  joaca feste , ori  experienta  personala   este  cam  zero ...  sa-mi  arati  si  mie , te  rog  frumos ,  un  aparat  Samsung  cu sasiu  de  Vestel ,  si  eu  promit  sa-l  maninc pe  piine ...cu  tot  cu  cablul  de  alimentare ..:wretre

3-- singurul  adevar  care  merita  luat  in  considerare  este  urmatorul ... la  ora  actuala , exista  niste  branduri  mari  in  lume  ,  care  au  deviat  de  la  linia  traditionala  si  si-au  pierdut  originalitatea ,  in  sensul  ca  au  preferat  sa  nu  mai  investeasca  in  cercetare  , ca  sa  creeze  sasie noi ...ci  mai  bine  le  iau  de-a  gata ...ori  de  la  Vestel ,  ori  de  la  Beko ...ori  de  la  chinezi ...in  speta ,  de  la  Tcl , Konka  ,  etc ... 

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Recomand samsung , chiar daca au main china dar sunt ok merg circa 3 ani, si LG sunt ok, philips sunt si cu main de vestel dupa cum spun colegi mai sus

Link spre comentariu

Eu nu as recomanda la nimeni Philips ul actual. 

Samsung da, LG asa și asa cu plăcile alea aiurea ca în Philips. (nu pot sa spun ce au acum în magazin ce placi au, vorbesc de ce mi-a trecut prin mana) și da personal nu am văzut sașiu vestel la Samsung sau LG. 

Vestel da. 

Link spre comentariu

Multumesc, deja inclin 80% pt Samsung. Dar am pus intrebarea pt ca am ramas cu impresia ca in cateva postari si Samsung a fost criticat cu ultimele modele. Deocamdata l-am gasit pe acesta:

Sams1.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări