Vizitator tiberiuh Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Buna seara, am o problema cu un amplificator kenwood, i-am schimbat finalii, merge ok, dar, inainte sa-i schimb, doua rezistente din apropierea lor s-au inrosit ca niste becuri pentru scurt timp,pana am observat, acum functioneaza aparent normal...se recomanda schimbarea lor?Atasez si o poza cu respectivele, daca puteti sa imi dati si o echivalenta usor de gasitMultumesc anticipat! Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Acelea sint rezistentele de emitor ale finalilor. Daca erau arse, ampliful nu mergea dupa schimbarea finalilor (era bine sa le masori inainte). Daca functioneaza, nu mai umbla la ele.Sint rezistente de 0,47 ohmi. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Probabil tiberiuh are noroc şi sînt unele cu o panglică în interior, astea se încing de se sparge ceramica şi sînt funcţionale, nu au nimic. Link spre comentariu
Vizitator tiberiuh Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Ok, multumesc de raspunsuri, as mai avea o intrebare, pot sa schimb condensatorii originali de 6800uF/44v cu unii de 6800uf/50v sau chiar de 10000uF? Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 Sigur, asta dacă eşti absolut sigur că sînt devalorizaţi, altfel e posibil să fie mai buni ca unii noi chinezeşti. Link spre comentariu
Vizitator tiberiuh Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 pai amplificatoru e din '76, ma gandeam ca nu prea mai sunt la parametrii initiali si as lua ceva mai de calitate Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Să nu iei o ţeapă, mare atenţie. Link spre comentariu
Vizitator tiberiuh Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 unde as gasi de calitate oare? la mine in oras nu gasesc decat dinaia ieftini Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Trebuie neaparat sa-i schimbi? I-ai masurat? Au capacitatea micsorata si au pierderi foarte mari? Link spre comentariu
Vizitator tiberiuh Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 nu i-am masurat, sa zicem ca ma plictisesc Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Ar putea fi o plictiseala costisitoare care te va face sa arunci banii pe fereastra fara sa imbunatatesti ceva sau chiar sa faci mai mult rau. Daca amplificatorul merge, lasa-l asa cum e si nu mai umbla degeaba in el; din neatentie poti face un scurtcircuit accidental care va distruge componente scumpe si dificil de procurat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum