Vizitator OmeGa Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 am un laptop asus x52jc cu 2 placi video intel HD si nvidia 310M ehh .. problema este ca nu imi vede de nici o forma placa nvidia . am incercat alte drivere, alt windows ,,in bios nu exista nici o comanda pentru asa ceva, in device manager nici macar nu o vede. Inainte sa ma duc cu el la garantie poate mai stiti cv . :cry: Link spre comentariu
alexutu Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 ce sistem de operare ai? Link spre comentariu
Vizitator OmeGa Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 windows 7 x64 3 windowsuri am bagat si nimic. Link spre comentariu
schukaru Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 avand doua placi probabil ai un procesor din generatia I/I3 I5 I7/in device manager vede placa nvidia?trebuie sa ai o optiune max performance in scurtatura fiecarui joc,aplicatie Link spre comentariu
Vizitator OmeGa Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 in device manager am zis ca nu o vede ... am umblat la power options am dat la maxim procesorul este intel pentium dual core P6100 Link spre comentariu
schukaru Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 nu cumva e dezactivata din bios? Link spre comentariu
Vizitator OmeGa Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 nu am vazut asa cv in bios.... biosul nu este prea bogat ,are doar cateva chesti si nimic legat de placa video. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum