Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DT9208A multimetru

Kytan666

Postări Recomandate

am un aparat de masura DT9208A si ma intereseaza limitele de lucru in tensiune si curent pt functia logic si si frecventa , ce tensiune suporta la borne sau daca are cineva un manual de la el ca eu nu am ma intereseaza daca pot masura cu el semnalele R G B de pe pini de intrare in tub .. pe placa cu finali RGB. stie cineva ce tensiune trebuie sa fie ce frecventa , eu asi incerca sa masor ceva pe functia de frecventa dar mi-e sa nu-l parlesc . daca a ami facut cineva asa ceva plsss need help

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Kytan666

3

• niq_ro

2

• Rang3r

1

Top autori în acest subiect

wa oameni buni citit ce se scrie nu frunzariti .. sau poate nu s-a inteles. pe mine ma intereseaza cand folosesc functiile LOGIC si Hz ce tensiune suporta aparatul la borne. eu nu cred ca rezista sa masor frecventa de 50Hz la 220 ~, asta ma intereseaza ,in rest ce scrie pe situri stiu si eu , doar ca aparatu are miste limite de tensiune. functia logica nu cred ca suporta 300 v in cc.. si tot asa .... ma intereseaza sa masor frecventa semnalului ce intra in baza unui tranzistor , acolo sunt 0.7 v , n-ar fi o problema , dar sa masor frecventa de pe colectorul sau emitorul tranz de deflectie care lucreaza cu voltaz mare nu cred ca rezista aparatul deci... sper ca de data asta m-am facut inteles

Link spre comentariu

da dar al tau e de firma si are gamele de masurare mai largi .., o sa incerc , eu ar trebui sa am max 80 v cu toate ca are pe fiecare catod RGB spark gap .. mi-e sa nu creasaca tensiunile pe acolo oricum vad eu ce fac ms

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări