Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

masinuta telecomandata de laptop cu camera video de nokia

Vizitator albertobernard318

Postări Recomandate

Salut la toata,am o masinuta cu telecomanda cumparata din magazin,un laptop si un telefon nokia desfacut. As dori sa pot telecomanda masinuta cu laptopul si sa inregistrez video in acelasi timp,va rog sa ma ajutati sunt incepator. Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ticu

2

In principiu nu sunt lucruri imposibile, dar sunt deosebit de greu de realizat pentru un incepator. Ar trebui cam astea:1. Interfata intre un port al laptopului si telecomanda a carei schema si protocol de transmisie trebuie sa le cunosti2. Aplicatie pe laptop pentru actionarea telecomenzii3. Obtinerea din camera de pe Nokia a unui semnal video compatibil cu o aplicatie de pe laptop4. Emitator radio pentru semnalul video pe masinuta5. Receptor pentru semnalul video 6. Interfata receptor - laptop pentru preluarea semnalului video.

Link spre comentariu

Multumesc frumos ca mi-ai raspuns,totusi as dori sa detaliezi putin,daca ai chef si timp.Adica,poze,forumuri,scheme,orice m-ar putea ajuta.

Link spre comentariu

In postul anterior am incercat o detaliere a problemelor care apar referitor la cererea ta, ca sa vezi ca nu este simpla si implica o gramada de cunostinte si cheltuieli. Fiecare punct de acolo ar putea fi un subiect pe forum. Nici nu este singura solutie si poti astepta si alte sugestii sau puncte de vedere.Timp nu are nimeni suficient ca sa rezolve problemele altora. Tot ce poti sa speri pe forum sunt niste sfaturi de la oameni binevoitori care s-au intalnit cu anumite aspecte ale problemei si au gasit deja o solutie. Depinde ce scop ai: a) sa inveti ceva electronicab) sa rezolvi problema enuntata fara multa bataie de capa) pentru invatare problema enuntata nu mi se pare o solutie buna, pentru ca este prea complexa si diversificata; depinde de la ce nivel (si varsta) pleci si ai nevoie de niste meditatii teoretice si practice de la cineva cu experienta sau de o forma organizata de invatamant (scoala). Calea autodidactica cu carti si internet este si ea posibila, dar de durata si cu mai multe insuccese.b) rezolvarea rapida a problemei as face-o asa: - renunti la telecomanda prin laptop fiindca este suficienta cea livrata odata cu masina- cumperi o camera video miniatura wireless cu receptorul sau, care iti va livra semnal video; camera o atasezi pe masina impreuna cu o baterie de 9V, iar receptorul il pui langa laptop. Un exemplu de camera este dat in poza atasata.- cumperi un TV tuner cu intrare video care poate fi atasat la laptop (pe portul USB sau PCMCIA); el vine cu un soft care de multe ori permite si inregistrarea video; ai grija la compatibilitatea cu sistemul de operare folosit.

Link spre comentariu

Multumes mult ca mi-ai raspuns,sunt daccord cu tine,sper sa rezolv pb cat mai repede si sa pun pe forum poze si explicati. Poate le vor gasi utile si altii. O zi frumoasa.u

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări