Vizitator marinica mihai Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 salut.cu ce solutie se lipesc firele leonice in interiorul membranei pe membrana dati-mi un link daca puteti...unu zice cu pasta siliconica altu cik ca e ca o bucata de caiciuc care o topesti cu pistolul. Link spre comentariu
kyme32 Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 salut.cu ce solutie se lipesc firele leonice in interiorul membranei pe membrana dati-mi un link daca puteti...unu zice cu pasta siliconica altu cik ca e ca o bucata de caiciuc care o topesti cu pistolul.eu le-am lipit cu lac de unghii din belsug, ar cam fi o idee cu smoala Link spre comentariu
Vizitator marinica mihai Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 ee nush ce sa zik cu smoala.eu am fost la un atelier din asta de electronice si mia dat asa ca o pasta siliconica la baton care se topeste cu pistolul si ma mers de minune,,,,,,si lacul sare ;););) Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 19, 2012 Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Prenadez, 2-3 straturi. Link spre comentariu
Vizitator marinica mihai Postat Ianuarie 20, 2012 Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 e si asta o solutie....dar tot mai bn e cu baton din ala siliconic;) Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 20, 2012 Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 Prenadezul rezistă mai bine la vibraţii, siliconul ăla se macină. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 20, 2012 Partajează Postat Ianuarie 20, 2012 Mai ales dacă membrana e din hîrtie, se îmbibă local. Link spre comentariu
Vizitator marinica mihai Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 BAIETI AM PUS EU LA RCF-UL MEU PASTA DAIA DIN BATON SILICONIC SI E PREA BINE.EU SUNT PRIETEN CU OMUL CARE LE REBOBINEAZA BOXELE LA LAUTARI ASTIA SMECHERI DIN TARA,,,SI ASTA MI-A RECOMANDAT SI EL. Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 22, 2012 Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Din moment ce membrana si fireel se misca,e bine ca adezivul sa fie elastic...iar batonul ala nu e nici pe departe elastic,fata de prenadezGandeste si cu creierul tau,inainte de a crede orbeste ceva Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Gandeste si cu creierul tau,inainte de a crede orbeste cevaPresupune un efort prea mare. Unii oameni nu au nevoie de aşa ceva... Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 Inca de acum 30 de ani cind am facut prima operatie de acest gen utilizez exclusiv prenadez, dar de calitate, nu zeama lunga din tirguri, de la persoane dubioase. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Ianuarie 26, 2012 Partajează Postat Ianuarie 26, 2012 eu am folosit mastic din acela negru 2+2 pt etansat baia de ulei si alte chestii pe la motoare. este cauciucat si are aspect aproape identic cu ala folosit la fabrica. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum